söndag 1 februari 2015

Läget inför Holland

Har sammanställt lite siffror inför Holland. Det finns lite om och men som vi behöver fundera kring men först lite siffror.

Vi har bokat 34 platser till en sammanlagd kostnad på 123 760kr
Det är fördelat på en busskostnad på 55 080kr (1620kr/pers) och en boendekostnad på 123 760 (1895kr/pers)

Vi har redan betalat 28 152kr

Vi har på "mitt" konto 19 413kr och i klubbkassan 14 033kr.
Det ger att vi har att vi har kvar  62 162kr. Vi har allt prickat hälften ungefär..

Kvar att redovisa/göra:
- Mölndalshäftet
- Minilirarcupen har vi bokat tre pass 1 mars. Det ger 3 300kr. Med reservation för att vi bara får två pass då andra lag i klubben också vill dela på kakan.

Nu kommer lite om och men;
- Vi hr idag några platser "över". Dessa kan vi lämna tillbaka eftersom vi har avbeställningsskydd. Busspriset blir dock samma. Vi har kollat med 01-laget så ev. kan de fylla på..

- Frågan är om vi ska tömma kassan helt. Killarna vill på en turnering i sommar också (enligt ett enhälligt spelarmöte). Tänker i så fall att vi försöker betala anmälningsavgiften men att de personliga kostnaderna får gå till var och en (boende, mat..)

- Några killar har gjort jättemycket för att samla in, andra mindre. Vi behöver resonera om vissa ska betala mer än andra utifrån det och i så fall var gränsen går. Det handlar tycker jag om man har gjort ett rimligt försök att skramla ihop pengar snarare än exakta siffror.

- Vi kan göra ytterligare aktiviteter under våren. På förslag fanns tidigare exempelvis tulpanförsäljning. Jag tror dock inte på att vi ska sälja mer kläder och kakor..

- Nämner minilirarcupen ovan. Det är en heldag vi lägger där och vi ser med fördel att de killar som känner att man bidragit lite mindre tar ett större ansvar där. Dock måste det finnas vuxna på passen (tre pass)

Så är läget..
Kommentera gärna hur ni resonerar kring ovan funderingar, antingen som kommentar eller via mejl  stefan@oslas.net

Länk till sammanställningen;
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fOOPhJzxG9OBhHBw8qiEzwJdA1wEJK3crWmfP8K1zyo/edit?usp=sharing

Inga kommentarer: