torsdag 26 februari 2015

Holland och sommarcup!

Holland!

Nu börjar det dra ihop sig.. Återkommer i nästa vecka med mer info MEN redan nu är det några saker vi vill lyfta;

1. Ni som pantat flaskor! Hög tid att redovisa! Kontakta Anders Johansson eller swischa pengar direkt till Stefan på 0707803830

2. Försäkring  - vi har en försäkring via klubben OM spelaren betalt medlemsavgift och skrivit under licensavtal. Killarna fick ut licenspapper idag  - ta med tillbaka snarast. Ni som inte var med idag får nästa träning..
Ni har säkert vanlig försäkring parallellt och vi uppmanar alla att via försäkringskassan begära det där blå EU-kortet klicka här

3. Vi kommer att ha med tre 01-killar. Tre av dem som varit med oss ofta på matcher och träningar. De betalar fullpris..

4. Vi har beställt en aktivitet en av kvällarna - teambuilding och lite överlevnad.. ;-)

5. Vi kommer att ha tillgång till en simhall i närheten.

Oddebollen!

Vi kommer att åka till Uddevalla detta året. Vi hade ju en liten omröstning och det visade sig att killarna ville åka på turnering i sommar trots Hollandsresan. Helt ok och kul självklart. Oddebollen är en klassisk turnering, betydligt mindre än Eskils och därför mer samlad kring Gustavsberg i Trollhättan, fin miljö, enkelt att ta sig dit över dagen för supportrar. Cupen kommer att bli "klubbens cup" i år och samtliga lag i Mölndal Fotboll kommer att rekommenderas cupen. Boende i skola, samma koncept som vi är vana vid.. Kostnad ca 1000kr. Tidpunkt 31 juli till 2 aug. Fokus just nu är ju Holland så detta kommer lite i "andra hand" men när vi väl är där så blir det naturligtvis jätteroligt.. Vi har dock förståelse för om inte alla åker med då det ligger i en semesterperiod..

Om Oddebollen;
https://www.dropbox.com/s/80ftnbau3xp49si/inbjudan%20oddebollen.pdf?dl=0

http://oddebollen.se/

Anmälan till Oddebollen;


Inga kommentarer: