onsdag 11 februari 2015

Inför Holland igen

Hej,
jag har fått dålig (läs ingen) respons från förra inlägget om Holland.

http://molndalfotboll.blogspot.se/2015/02/laget-infor-holland.html

Jag och Anders J sitter nu och ser över insamlingarna och ser att ganska många killar har gjort 2 eller färre aktiviteter. Några ligger på 3 st. Vi har markerat er som röda och orangea. Jag vet också att exempelvis Oliver fixade kakorna och ligger på två aktiviteter så att ha fixat en aktivitet väger upp så riktigt rättvist är det inte MEN ändå en inriktning.

Här är listan på insatserna;
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fOOPhJzxG9OBhHBw8qiEzwJdA1wEJK3crWmfP8K1zyo/edit?usp=sharing

Vi har inte redovisat
- Mölndalshäftet

- Burkarna - Julle har dragit in över 1000kr på det. Jona har redovisat 350kr, vi pantade egna burkar och fick in 50kr från Lowe. Alltså en guldgruva som vi kan göra mer med. Ni kan swischa det ni får in till 0707803830. Om ni inte har swisch så hör av er om konto eller titta på tidigare inlägg på bloggen.. ;-)

- Vi har två pass Minilirarcup och vi har tillräckligt många anmälda barn men saknar vuxna. Det är två pass 1 mars. http://molndalfotboll.blogspot.se/2015/01/arbetspass-under-minilirarcupen.html

Vi behöver en sista kraftansträngning för att hålla nere den kontanta insatsen och vi vänder oss främst till er som inte gjort så mycket. Vi kan givetvis skippa att samla in mer och bara betala men ingången var att alla skulle göra en insats för det gemensamma och vi vill helst inte hamna i att man "köper sig fri"..

Gärna reaktioner på detta och gärna några förslag på hur sista kraftinsamlingen kan se ut. Prata hemma om detta!

9 kommentarer:

Fam Askelund sa...

Hej! Här kommer några tankar från oss.. Vi resonerar som så att vi inte tror att mer försäljning är svaret på hur mer pengar ska rulla in. Insatser som Minilirarcupen och liknande tycker vi är strålande. Tyvärr behövs ju ingen hjälp med snöskottning eller gräsklippning, men det kanske finns andra liknande sysslor som vi kan fundera över?! Behöver någons jobb hjälp med inventering, packning....? Eller behöver någon hjälp hemma med att rensa källare eller liknande?
Vi funderar vidare över detta och hoppas kunna komma på något... / Hanna

Anonym sa...

Jag var faktiskt med och hjälpte till på en av lärar dagarna //William

Stefan sa...

Bra att du säger till. Jag skriver upp det. Du har ju anmält dig till Minilirarcupen också

oswald magnusson sa...

Jag var med på båda lärarhjälp dagarna.

Anonym sa...

En vuxen hänger med Oliver den 1:e och hjälper till.
/Camilla

Anonym sa...

Det är ju många som bidragit med att sälja Mölndalshäften också; tror inte det var med på listan ännu.

Stefan Osla sa...

Stämmer, det ser vi fram emot!

Anonym sa...

En annan idé som vi föreslagit är att rensa förråd, källare och vid och sälja, antingen på Tradera eller garageloppis. Kan vara ett kul sätt för killarna att dra in lite pengar. Fast förstås får någon vuxen vara med i bakgrunden och hjälpa till att avgöra vad som kan säljas och kanske även för att hantera betalningsvillkor.

Anonym sa...

Vind, skulle det stå.