tisdag 28 maj 2013

Talangträningen på söndag

Denna information gäller de spelare som har anmält sig till talangträningen på söndag:
(Edvin, Alfons, Hugo, Oswald, Love, Lowe, Julius, Adam F, Linus, Petter, Gustav M, Arvid, Markus, Oskar)


Söndagen den 2 juni är det dags för årets 3:e Talangträning med Spelarlyftet. 

Träningsinnehåll
Temat är denna gång är tvådelat. Första delen av träningen kommer att läggas på MAQ (Muscle Action Quality) som är en metod för att träna styrka och rörlighet. Andra delen ägnas åt nick.
Målvakterna tränar tillsammans med utespelarna.

Före träningen
Samling för spelare är 30 minuter innan träningen startar, viktigt är att du håller tiden. Leta upp den anvisade platsen där spelarna skall samlas. Där kommer du att delas in i träningsgrupper och få en kort information inför träningspasset. Kom ombytt!

Under träningen
Var koncentrerad under träningen och lyssna noga på din instruktör, så att du vet hur du skall genomföra övningarna på bästa sätt. Gör alltid ditt bästa under träningspasset!

Efter träningen
Efter träningspasset så gör du, i samband med nedvarvningen, en utvärdering och en sammanfattning tillsammans med din instruktör. Ta gärna med en frukt eller en smörgås som du kan äta direkt efter träningen.

Utrustning
OBS! Varje spelare skall ha med sig en välpumpad och bra boll från sin klubb samt vattenflaska!

Till denna träning skall spelarna även ha med en s.k. MAQ-käpp. Denna käpp skall vara ca 150 cm lång och ca 2 cm i tjock. De går att inhandla för ca 30:- på de flesta byggvaruhus. Titta efter kvastskaft eller rundstav.


Tid och plats
Följande tid och plats gäller för P-13: 11.00-12.40 på Jonsereds IP

OBS! Käppen! Du som inte har någon egen boll, frågar någon av oss ledare på fredagens träning, så får du låna en.Inga kommentarer: