söndag 19 maj 2013

Bra helg

Vi rullar på, två bra matcher i helgen, riktigt tufft motstånd idag och trots förlust så spelade vi bra och stod upp på ett helt ok sätt OCH första halvleken i går var riktigt vass. Två nickmål i helgen är bra!!

Nu är det tre matcher som kommer, två på lördag och en på söndag. Jag lägger upp lagen i mgn, om du vet att du INTE kan och inte har anmält det så kommentera detta inlägg..

På söndag är det också målvaktsträning på Enerbacken kl 12.30! Om du inte spelar match då så är du välkommen! Vi är lite sårbara på mv-sidan då vi inte har så många som vill vara målvakter och eftersom det är många matcher, dessutom är det viktigt att målvakterna spelar ute ibland. Därför ser vi gärna att fler killar kan variera och vara målvakt ngn match. Det är självklart tuffare och tuffare att gå in som målvakt men samtidigt kommer vi inte ställa orimliga krav på fantomräddningar.. :-)

Nu ser vi på Sedinarna, fantastiska lagspelare och praktexempel på vad bra passningsspel kan göra för ett lag, trots att det är hockey..

2 kommentarer:

britt sa...

Hej
Önskar att kalle får spela på söndag.
Vi behöver vara med på arbetsdag i hamnen på landet på lördag.
Hälsningar britt

Alf sa...

Oswald önskar också spela på söndag, vi får finfrämmat på lördag.
Alf.//