söndag 26 maj 2013

Matcher i veckan! Och lite Gothia Cup

Puh, det är ett heltidsjobb det här.. Ny vecka, nya utmaningar. Torsk idag i Mölnlycke, inte mkt att säga om, det blev en konstig match med mestadels studsbollar. Hemmalaget var lite vassare och bemästrade den knepiga plastmattan (tänk Vallahalla första generationens konst, miiiiil från sköna Borås Arena.. ;-)..). Vi kom inte igång helt enkelt men var ändå med länge i matchen och en Markusiansk ribbträff från att hamna i överläge i andra..
Men som sagt, ny vecka, nya utmaningar, med viss edge.. Vi vet ännu inte om och i så fall när det blir match mot Warta, besked hoppas vi på i mgn. Vi tar ut laget och ger dessa gossar första tjing på att spela matchen även om den blir framflyttad. Håll därför extra koll!
Dessutom, denna helgen kom väldigt många, och i vissa fall även sena återbud. Det löste sig fint i lördags ändå men vi var nere på en avbytare per match. Försök meddela direkt om ni vet att ni ska iväg eller så. Självklart kan det komma sjukdom tätt inpå men så fort som möjligt vill vi vet. Ni ringer mig eller Anders B..

29 maj 20.00  Warta, Frejaplan, samling klubbstugan 19.00.


Love, Gustav M, Alfons, Martin, Kalle, Arvid, William H (mv), Hannes, Oliver, Gabriel, Oskar W, Ahmed


29 maj 19:30 Gais Kviberg 2 konstgräs samling 18.45

Petter, Jona, Erik, Gustav A, Lowe, William K, Julius, Filip, Hugo, Adam B (mv), Oskar, Markus, Linus


30 maj 18:30 Mölnlycke Freja samling 17:30 klubbstugan

Edvin (mv), Love, Julius, Martin, Gustav M, Osvald, Alfons, Adam F, Oliver, Jona, Joacim, Diako, Filip


Beträffande Gothia Cup

Vi har 22 anmälda spelare. Vi kommer INTE att banta ner truppen, alla som vill får vara med. Däremot innebär det som ni förstår att vi måste ställa över spelare varje match. Alla får spela minst en match, det garanterar vi, antagligen också två. Vi kommer att matcha laget utifrån träningsflit och inställning. Viktigt att vi håller uppe modet i alla matcher oavsett motstånd samt självklart på träning.. :-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle vilja avanmäla Gustav M lite grann i Juni, när kommer den listan?
MVH
Helena

Anonym sa...

Hej,

Har ett möte som kan krocka med samligen på Kviberg, hoppas att hinna. Om inte finns det plats för Oskar i ngn bil dit? Jag kommer i alla lägen till matchen och ta med några gubbar hem.

/ Kent

Anonym sa...

Tyvärr har Martin åkt på en rejäl förkylning och bihåleinflammation och kan inte vara med på matcherna idag och imorgon.

Mvh
Annalena

Anonym sa...

hej!
Ahmed kan ej vara med i kväll, han är sjuk har öroninflammation och ta medicin.
Med vänlig hälsning Abbe

Anonym sa...

Hej!
Oskar kan åka med William K
Kom till oss kl. 18.20, ska även hämta upp Jona./Karin 0704-090950