fredag 31 maj 2013

Följande gäller unden juni!

Det tuffar vidare.. Mot sommaren som helt plötslig redan är här. Och med den skolresor, avslutningar, blomstertider och annat smått och gott. Samt en riktigt stor portion fotboll. Det blir lite halvstökigt med alla matcher och träningar på olika håll men detta gäller;

Matcherna

Avanmäl dig här! Länk finns också i fönstret till höger..
Jag lägger ut lagen senast söndag kväll!


Söndag 2 juni

Talangträning för de som är anmälda.. Se inlägg här!
Träning 17-19 Åby 2! Premiärträning på vår nya fina hemmaplan! (en av flera.. ;-)..)

Torsdag 6 juni Klubbens dag på Enerbacken

Vi vet att vi har hela lackarebäcksgänget på skolresa MEN övriga spelare och även föräldrar hoppas vi kommer till Klubbens dag. Jag har inte sett några tider än men vi ska spela med ett sjumannalag. Det är mest på skoj klubbens dag och en härlig manifestation för klubben. Allt från fotbollsskola till a-lag. Vi är som vanligt regerande klubbmästare så viss prestige är det.. :-) Har inte fått något spelschema men räkna med förmiddag och en bit in på eftermiddagen. Vi kör ingen laguppställning men om du INTE är på skolresa med sexorna på Lackarebäck och ändå inte kan komma, kontakta mig eller Anders så att vi har lite koll på det. Vi måste vara minst sju spelare och det tror jag inte blir några problem. Det är en rolig tillställning så försök att komma.

Fredag 7 juni 

19:30 Blåvitt Kviberg konstgräs samling Kviberg 18:45.
Jag tror att vi nöjer oss med match där, Lackarebäckarna kommer direkt från skolresa och de som inte spelar match får vila..

lördag 8 juni 

13:00 Askim Freja samling 12 klubbstugan

Söndag 9 juni 

Träning 17-19 Åby 2!

14:00 Zenith Hovgårdsvallen (Team Sportiaplanen) samling 13.15 på plats


Torsdag 13 juni 

Träning 17-19 Eklanda

19.00 IFK Göteborg Skatås samling Skatås 18.15

Fredag 14 juni- söndag 16 juni 

Munkedalscupen

Vi kommer att spela med två lag. Det är ok med dispenser så 99-killarna är med (Erik har lämnat återbud). För övrigt har ni nog nästan alla anmält att ni är med. Om du inte är med, anmäl det till mig eller Anders (eller kommentar på till inlägget). Ni som är nya och ni som inte var så aktiva i vintras, anmäl till oss om ni vill vara med (Oskar, Noel, Diako, Tobbe),
Vi har inte fått spelschema MEN vi kommer att åka dit över dagarna och åka hem på kvällarna. Ev. en gemensam kvällsaktivitet någon av dagarna ungefär som under Gbg Cup..


Torsdag 20 juni- söndag 23 juni 

Sedan blir det träning 20/6 Eklanda, 21/6 midsommar, fram till sista matchen innan vi tar semester sön 23/6 17.30 Assyriska på Åby, ingen träning då för det är vår träningstid som ryker för matchen.


Vi återkommer alltså med spelschema för klubbens dag och Munkedalscupen. Avanmäl er på seriematcherna via länken, hör av er till mib eller Anders kring övriga anmälningar (det funkar att skriva kommentar till detta inlägg eftersom jag är uppkopplad med bloggen typ 23 h om dygnet.. ;-)

För övrigt (1): snart 90.000 träffar på sidan. Vi får fira 100.000 på något sätt.. :-)

För övrigt (2): så lägger vi snart ut mer info om Eskilscupen samt betalning och så..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Munkedalscupen- Adam F har inte möjlighet att vara med på lördag fm( friidrott), men eftermiddagen från 15-tiden funkar om det behövs.

Anonym sa...

Gustav M borta 5-9 juni, Lycka till
// Helena