söndag 5 mars 2017

Senaste nytt junior

..det var lite väderomslag på träningen idag. Vi väntar på våren nu!

Matcher framöver..
Jag vill naturligtvis att alla ska komma igång och spela match, vi har några som ännu inte spelat. MEN för att spela match måste man också träna så det hör ihop.. Kul att se Lukas tillbaka efter lång skadefrånvaro idag. Alex också tillbaka och Hugo gjorde sin första match på länge med seniorerna i lördags. Det är bra! Kalle på bättringsvägen också..

Vi har Tölö till helgen och sedan är det DM-match mot Hisingsbacka helgen efter. Första tävlingsmatchen i år! Blir spännande.

Samarbetet med seniorerna har blivit bra. Flera killar har fått prova på, ytterligare några kommer att få göra det. Ett bevis på att chansen kommer om det går bra är att Anton idag var med a-laget efter en imponerande match på lördagen. William var med i Södercupen senast. Övriga har också gjort väldigt bra ifrån sig. Det är så här vi bygger klubben framöver..

Inför Danmark;
Alf fixar och donar en hel del med det, Annika har ordnat med tre minibussar och kommer att fixa med Newbody i det snaraste. Denna gång gör vi så att det DU säljer för får du också i "avdrag" på resan, alltså personligt. Det är därmed också helt frivilligt att sälja.. Vi kommer att i det närmaste tömma vår lagkassa denna gång. Det är minilirarcup och annat som genererat pengar och nu känner vi att det är dags att använda dem. Återkommer med hur mycket var och en kommer att behöva betala i slutänden.

ÄR det någon förälder som planerar att åka till Danmark och titta? I nuläget är vi tre ledare, vi fixar det på tre men ev skjuts och tillgänglighet i övrigt kan vara hjälpsamt. Skriv gärna kommentar om ni kommer vara på plats..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag planerar att åka över men har inte bestämt när eller hur ännu..
/Pär

Kent Sehlin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kent Sehlin sa...

Hej,

Räknar med att vara där, vet inte om jag blir ensam eller om övriga familjemedlemmar följer med ännu

Anonym sa...

Planen är att Fam Frison åker över tors-lörd

Anonym sa...

Fam Sand tänker vara där tors-lör.
/Tomas