måndag 27 februari 2017

Anmälda Aalborg cup och kallelser

Det rasslade till!
VI blir nästan på gränsen till FÖR många spelare men det är å andra sidan fantastiskt kul att så många kan och vill följa med. Det visar att Mölndal Fotbolls juniorer har något unikt och härligt.

Vi kommer kontinuerligt ge info här, kan bli ganska snabba ryck med betalning mm. Viktigt också att alla har en giltig legitimation av något slag.

Anmälda; 
Adam F, Albin, Alex, Alfons, Arvid, Edvin, Faysal, Gustav A, Gustav M, Hannes, Hugo, Joakim, Julius, Kalle, Lowe, Love, Lukas, Markus, Oskar, Oswald, Petter, William

22 unga män i sina bästa år!
Vi är tre ledare anmälda. Osäker på hur vi ska lösa transporten av ynglingarna men vi återkommer med förslag om det. Det är självklart kul med support av föräldrar i Ålborg. Har ni sådana tankar så delge oss gärna dem, kan vara viktigt att väga in när det gäller skjuts..

Kallelser

Ledsen om jag skickade ett lite frustrerat mejl till er som inte svarade på ovan nämnd aktivitet. Jag är själv förvirrad av alla mejlkallelser som jag själv skickar och inte helt nöjd med systemet. Vi gör därför en temporär justering;

INGA KALLELSER TILL TRÄNING!

Däremot till match och aktiviteter. På så sätt vet alla att en kallelse är viktig och kräver ett svar.. ;-)

Om vi ställer in träning DÅ skriver vi här på bloggen. Lite som in the good old days..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Ok, då vet vi.
Det vore bra om träningstiderna kan läggas upp på hemsida och/eller ligga tydligt på bloggen.
Även i mobilversionen..

Pär

Stefan sa...

Vi kan lägga på hemsidan också. Bloggen är värre, man kan klicka på 'visa webbversion' längst ner på mobilsidan. Då ser man träningarna.