onsdag 29 mars 2017

Inför helgen, Danmark och Oddebollen

Nu börjar det på allvar.. Seriepremiär på lördag för både junior och 01 och som grädde på moset ytterligare en premiärmatch på söndag!
Det är en spännande ekvation och bara ni läser det så inser ni att det blir krockar.. Det finns en regel som säger att inom juniorfotbollen kan bara fem spelare från en högre serie vara med i den lägre serien matchen efter. Det kräver att vi har friska spelare och tränade spelare och det underlättar om det inte krockar med 01-match. Regeln säger dock inget om att ta upp spelare från den lägre serien till den högre så vi klarar oss nog bra premiäromgången. MEN det är några osäkra kort till helgen så jag avvaktar med att sätta lagen till efter träningen i morgon. Som tidigare så krävs det träning för att spela match, några av er har en ganska låg träningsprocent och det känns inte så bra, kom och träna!

Inför Danmark;
Vi har satt en prislapp för resan på 1500kr för allt; båt, bil, boende, spel.. Det är utgångspriset. Beroende på hur mycket Newbody du sålt så reduceras priset. 37kr per paket tror jag Annika sa att man får. Några kommer därför att åka gratis, andra med kraftig rabatt. Om du sålt med förtjänst på över 1500kr så lägger vi överskottet till lagkassan. Resan innebär också att vi tömmer stora delar av lagkassan så framtida resor behöver vi hantera från noll..

Inför Oddebollen;
Vi kör igen. Första helgen i augusti. Ett lag 00, ett lag 01.. Anmälan inom kort..

Inga kommentarer: