lördag 16 juli 2016

Tider söndag

Imorgon söndag har vi en "sluten träning". Vi värmer upp jobbar lätt med bollen och ägnar sedan oss att gå igenom fasta situationer, försvarsgrunder och uppspelsgrunder. Viktigt att du prioriterar att komma på denna träning. (Det kan vara läge med underställströja vid väder som idag. Det blir mer stillastående än vanligt).

Åby 2 11:00-12:30

Efter träningen tar vi oss till Heden/Exercishuset för inskrivning. ALLA nedan noterade spelare måste vara med vid inskrivningen, annars inget spel. En spelare har anmält att han inte kan och det kommer vi att kunna lösa under måndagen (men det får bara ske i undantagsfall).

Vi skriver in hela truppen + aktuella reserver, vilket är;
Adam F, Linus, Oswald, Gustav M, Lowe O, Arvid, Alex, Julius, Hugo, Alfons, Love, Oskar, Markus, Kalle, Edvin, William och Adam B som målvaktsreserv samt reserver Lukas, Javad, Ahmed och Albin.

Reserver kan inte räkna med spel - men kan vid t.ex. skador kallas in till spel. Meddela om du inte är tillgänglig för spel så snabbt du kan, även om du är uppsatt som reserv. Samtliga måste ta med legitimation enligt nedan:

Giltig legitimation

Följande legitimationer godkänner vi:
  • Pass
  • ID-kort utfärda av posten, banker eller nationellt ID-kort.
  • Spelarlicenskort med foto av den typ som vissa fotbollsförbund ger sina licenserade spelare
  • LMA-kort för asylsökande

Varje legitimation MÅSTE ha foto och personnummer. Legitimationen MÅSTE vara giltig, så kontrollera redan nu om dina spelare har giltig legitimation.
Om spelaren inte har en giltig legitimation godkänns ett personbevis. Personbeviset skall kompletteras med ett nytaget foto och vidimerat av två personer som ej är anhöriga till personen och de skall vara över arton (18) år gamla.

Har fått bekräftat av Gothia Cup att mopedkörkort klass 1 är godkänd som legitimation. 

Vi behöver antagligen några bilar för skjuts in till Heden. Föräldrar anmäl om ni kan vara behjälpliga med skjuts. Spelare med moped tar gärna den in till Heden. Vi räknar med att kunna skriva in oss 13:30-tiden.

Tider för måndagen kommer i nästa inlägg. Matchstart är 16:30 mot norska Bossekop UL.

Då kör vi!

5 kommentarer:

Adriem Lopp sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anna-Lena Osla sa...

Osla kör till Heden

Anonym sa...

AOB kan köra till heden!

Unknown sa...

Jag (Arvids reservchaufför) kan också köra. /Linus

Anonym sa...

Agneholm kan också köra.