torsdag 21 juli 2016

Dur och moll

Rubriken kan nog sammanfatta våra känslor i årets Gothia Cup. Efter mycket fina förberedelser inledde vi med en mycket stark prestation mot Bossekop Ul. Vi tappade oturligt poäng - och vår plats i A-slutspelet - mot Roanoke Star där vi dominerade stort och spelade sedan en bra match mot Doncaster (utan att nå vår högsta standard). Matchen mot tyskarna blev lite lekstuga och idag blev det en plump i protokollet mot ett en försvarsskicklig och hårt arbetande Huskies Soccer Academy.  

Vi tror dock med lite perspektiv att vi kommer känna oss nöjda med vår insats och inse att vi kommit upp i en god nivå när vi spelar som bäst.

Vi ledare tackar för ert höga engagemang, disciplin och, inte minst, punktliga närvaro på träningar och samlingar. Ni kan tänka er att denna relativt intensiva tränings/tävlingsperiod kommer betala sig längre fram...

Nu tar vi lite riktigt semester så hörs vi igen om dryga veckan då vi börjar träna inför Oddebollen. 

Fotnot:
Våra vänner från Lusaka åkte ut på straffar ikväll och kunde inte följa upp sin seger i Paris World Cup. Mölndal Fotboll P02 föll också idag i 1/16-delen A-slutspelet (en fin framgång - ett stort grattis till det!). Våra F01 föll i andra B-slutspelsmatchen.   

Doncaster åkte ut i 1/16-delen och Bossekop i 1/32-delen i A-slutsspelet. Roanoke Star föll liksom vi i andra B-slutspelsmatchen.

Nu håller vi på Petter och Filip i ÖIS som spelar imorgon bitti 09:10 på SKF-arena. Någon Mölndalsspelare måste väl ta sig till final :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Martin för ditt stora engagemang både inför och under Gothia! Det märks att du brinner för laget. Tack såklart också Stefan - ni är grymma ledare!!
Som publik och mamma har det varit en fröjd att följa matcherna och se ert samspel med killarna.
/ Susanna

Anonym sa...

Tack för spännande matcher och allt engagemang!!!
Nu tar AdamF semester och höghöjdsladdar inför Oddebollen. Vi kommer inte hem förrän sent torsdagkväll/natt så det får bli direkt till första matchen på fredag morgon.

Martin Luther King sa...

Tack för de orden Susanna!

Martin Luther King sa...

Det låter bra! Vi kommer spela på ångorna i Oddebollen :-).