söndag 14 september 2014

Tack för i helgen, ewear och lite konfa..

Bra matcher i helgen.. Först en storseger mot Öis efter riktigt bra och vackert spel, sedan storförlust mot Kållered förvisso men ändå tappert och stundtals bra spel. De har en kille i laget som är bland det vassaste jag sett och vi kom inte åt honom helt enkelt och så får det vara ibland, bara att lyfta på hatten och kanske om några år stolt konstatera att "den killen mötte vi på Freja, han var grym".. ;-)

e-wear
Det börjar trilla in lite ordnar nu. Det är bra. På fredag är det deadline! Så en vecka till funkar. Om du har svårt att logga in, kontakta mig.
På onsdag kväll 24 sep är det leverans. Då kommer paketen till mig så boka gärna in en tur till Kvarnbyn och Åldermansgatan 18 den kvällen..

Nästa vecka börjar vi sälja Newbody..

Skojar bara.. Vi spar det.. MEN jag vet att några av er haft det lite kämpigt att sälja e-wear, vi sa att det var en test och har man inte lyckats sälja så mkt så är det ingen katastrof, ni kan hämta in det senare..

Kaffeförsäljning
Två saker har detta gett; en trevlig inramning på matcherna och lite extra klirr till Hollandsresan. Vi ska inte underskatta de där många bäckarna små.. Stort tack till alla som engagerar sig!

Konfirmation
Ni vet att jag flaggade för ett samarbete och en fotbollskonfa. Vi kommer inte att hinna fixa ihop det utan lägger det på en framtida plan för klubben. MEN prästen Johannes kommer ner till träningen på tisdag för att presentera sig och erbjuda er som är tveksamma ett alternativ under rubriken att "konfirmation inte ska krocka så mycket med träningen"..

1 kommentar:

Anonym sa...

Fika-kassan drog in totalt 770 kr under helgens matcher! Pengarna är svischade till finansminister Stefan./helena