måndag 4 augusti 2014

Tack för helgen och nu börjar hösten!

Tack för helgen spelare och föräldrar!

Det blev inte samma episka upplevelse som i fjol tyvärr fotbollsmässigt vilket känns lite surt. Tröst i bedrövelsen för lag 1 vara att Onsala vann slutspelet och lag 2 kan konstatera att kanonmatcherna mot Täby och Falkenberg var just kanonmatcher, Täby gick till a-final där de föll på straffar, Falkenberg till semi, båda torskade mot vinnarlaget Grumslöv. Första halvlek mot Falkenberg var bland det vackraste jag upplevt på fotbollsplanen och Täby var märkbart skärrade. Södra som vi åkte mot torskade sen på straffar mot det lag som vann b-slutspelet..

Socialt sköter sig killarna kanon och vi har ett gôtt gäng så förhoppningsvis blev upplevelsen god som helhet. Jättekul i år var ju att vi hade gästspelare och vi tackar Eric, Olle, Hampus, Jakob, Eddie, Elias och Felix för hjälpen! Goa killar både på och vid sidan av planen.

Nu blickar vi framåt igen. Vi vet att många är borta även denna vecka men vi börjar höstträningen på fredag, ordinarie träning 17-18.30 på Freja.

Förhoppningsvis kommer Axel och tränar med oss på fredag. Axel är nyinflyttad från USA och har spelat fotboll (soccer) hela sitt liv och han är självklart välkommen! Hoppas också att ni som inte var med i Eskils dyker upp nu på fredag. Matcherna börjar en vecka senare och nytt för hösten är att vi inte har grupper utan tar ut lagen efter hand. Återkommer med det. Återkommer också med Hollandsresan och de idéer vi tillsammans har att samla in pengar.

Vi önskar också Markus och Edvin lycka till på förbundslägret till helgen och hoppas att Gustav får en reservplats.

3 kommentarer:

Alf sa...

Jag vill också tillägga att det var riktigt trevlig att se glädjen och igenkännandet hos en del av killarna när dom träffas inför invigningen. Då syftar jag bl.a. på Dalens och Fässbergs P00or, P99or och P98or som tydligen kände varann från andra håll men inte visste om varann. Dessutom var det roligt att killarna ville hjälpa oss, det visar om inte annat att Mölndal Fotboll är ett lag med positiv anda och rätt tänk.
Alf, som tyvärr inte kunde följa lagen så mycket som han önskade.

Anonym sa...

Jag vill tacka er ledare för ert otroliga engagemang, ni är toppen! Karin

Stefan sa...

Tack Karin! Kul att höra!