tisdag 29 juli 2014

Eskilsinfo 6

Nu trodde ni att det inte finns mer att skriva om men info kan man alltid gödsla med!!

Tänker att jag i detta inlägg samlar ihop det lite och kryddar med lite nya spännande upplysningar..


Fickpengar

Fått fråga om en summa men är lite osäker på det, jag tänker att man ska räkna in discopengar, lite mellanmål, någon dricka, glass på stranden osv. Kanske 200-250kr bör räcka? Vissa lag planerar att åka till Helsingör men det gör inte vi, kan ju ändå inte dricka pilsner.. ;-) Framförallt så upplevde vi i fjol inget behov av någon utflykt..


Transport

Vi har hyrt två minibussar i Helsingborg som vi hämtar torsdag kl 17. De första matcherna ligger efter varandra och ni är flera som sagt att ni kan köra under fredagen så det känns helt grönt.
Ner har jag räknat ihop till 33 platser. Vi är 35 men Olle, Hugo, Martin (tränare) och Jakob kommer direkt. Dessutom har jag för mig att Eddie och Felix också kommer direkt(?) ska dubbelkolla det i mgn.. Inga problem alltså. Alfons tar med Oskar och kommer inte via Kvarnbyskolan. Övriga samlas på Kvarnbyskolans parkering kl 13 på torsdag.

Schema Torsdag

13.. samling Kvarbyskolan
ca 1515 inkvartering skola
ca 1630 mat skola
18 uppställning för parad
1830 parad
..vi får se hur länge vi stannar på invigningen, var värsta kalkonen ifjol..
OBS! Kan vi få ngn skjuts från skola till parad och tillbaka så är det bonus, annars kör vi shuttle..

Träning i mgn

VI kommer köra två timmar, del av träning blir genomgång på plan, uppspel och tankar med spelet, alltså ingen hårdträning HELA träningen, bara så ni vet..

Nötter

Vi undviker nötter helt, vi har jordnöts- och nötallergi bland killarna..

Tillägg packningslista

Joggingskor, vi kanske tar en liten runda lördag morgon för att vakna till liv..
Övrig packningslista ligger under eskilsinfo 1, tror även den är kompletterad under ngn av de kommande, se längre ner..

Info från Eskils "Handshake for peace"

Eskilscupen är mycket stolta över att som första turnering efter VM i Brasilien vara en Handshake for Peace-turnering.Vi strävar alla efter att fotboll ska vara roligt, kamratligt och utvecklande. Eskilscupen tycker det är en central uppgift vi har att främja kamratskap i sporten. Därför genomför vi Handshake for Peace.Kort beskrivning så kommer alla deltagare att få Handshake armband (ett svart och ett gult). I samband med match så genomför vi ett handslag och byter det gula bandet med varandra. Precis som de i VM byte Handshake fo Peace-vimplar. Vänskap bygger på respekt.Respekt börjar med dig och mig. Tillsammans njuter vi av fotbollen som vänner.

Samling av tidigare info


Info 2

Info 3

Info 4

Info 5

1 kommentar:

Anonym sa...

Hannes åker med familjen.
Vi kommer till Kvarnbyskolan.

Anders