onsdag 20 augusti 2014

Konfirmation och försäljning

..kanske ska vi inta blanda ihop korten.. Börjar med försäljning..

I morgon träffar jag e-wear som kommer med prover och försäljningsunderlag. Vi kör från nästa vecka och en månad framåt. Återkommer med utlämning och instruktioner, men förbered er mentalt..

Övriga idéer om penninginsamling vet ni att vi vill att ni svarar på, det är fortfarande lite långsamt i inflödet men så här har vi svarat hittills.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GjHfWW7kDLniztRqTzg5U3tYyWDPtvtvZ32H7My41EY/edit?usp=sharing

När det gäller fika på hemmamatch så har vi en på söndag och om vi siktar på att dra igång från nästa hemmamatch så får vi lite mer tid till förberedelser... Länk till "Vägen till Holland" för er som inte svarat; http://molndalfotboll.blogspot.se/2014/08/holland-molndal-fotboll-p00-on-tour.html

Så till konfirmationen.. Blev uppringd av en präst idag med en idé om samarbete kring konfirmationen. Fotboll + konfa = sant! Tycker det låter som en utmärkt idé och jag och ordförande Mats kommer att träffa prästen så snart vi kan. Ni som är intresserade av att gå på konfirmation kan ha detta i åtanke, prata gärna med varandra om hur ni tänker kring det.. Utgångsidén är några träffar i samband med träning samt läger i sommar..

1 kommentar:

KSehlin sa...

Hej

Kanske bäst att ni kollar upp med grabbarna gällande konfirmeringen det finns fler spår än fotboll här