onsdag 9 juli 2014

Eskilsinfo 2

Nu börjar det ta form!
Vi blir lite av Mölndal United i Eskils vilket är mkt spännande.
Från Dalens P00 hälsar vi Jakob och Hampus välkomna till några dagar i den vita tröjan. Från Fässberg säger vi hej till Olle (tillbaka.. ;-)..) Felix (99), Eddie(99) och Elias (00). Kul!

Transport
Just nu räknar jag till 9 spelarplatser ner utifrån vad ni har svarat på bloggen. Jag ger er några dagar till att fundera på om ni kan köra ner, där och/eller hem. Detta som underlag för ev. annan transport. Vi har lite pengar på kontot (tänker att jag ska redovisa hur det ser ut efter Eskils så att vi har en summa att utgå från inför vårt arbete med att samla pengar till Holland). Just nu är bästa idén om vi kan fixa skjuts ner, hyra några minibussar på plats och ha egen skjuts hem men vi behöver några bilar till ner som ni förstår.

Torsdagen
Räknar med att vi åker vid lunchtid, installerar oss på skolan och går sedan i tåget. Det blir många Mölndalslag i år så vi kommer att "äga" tåget.. ;-) Efter tåget bjuder klubben på grill för föräldrar och spelare, någonstans i närheten av skolan eller uppsamlingen för tåget. Ifjol var vi med i tåget vilket var kul. Däremot var väl själva invigningen lite väl mycket kalkon för att vi ska vara med igen, vi kör grill då istället..

Skola
Inte klart

Spelschema
Inte klart

Laguttagning
Inte klart MEN vi gör två välkomponerade lag precis som ifjol. Det enda som vi vet är att vi måste sära på 99-killarna i två lag eftersom man bara får ha två 99-or i varje. Vi ser över position för position och lägger spelartyper som passar tillsammans så vi inte hamnar i att båda målvakterna och alla backar är i ett lag.. Ni fattar..

Tröjor och packning
Vi har extra vita tröjor så det räcker men jag tror inte vi har tillräckligt med röda till alla. Därför kan ni få vara beredda på att låna ut ert ställ till kompis vid någon match, packa med vitt och rött, gärna flera extrastrumpor, overall ni som har. Har vi samma tur som i fjol klarar vi oss utan regnkläder men vädret får avgöra. Ta med något att ligga på, stor deluxmadrass funkar, vi hade bra utrymme ifjol.. Telefon är ok, gärna lurar till Spotify, kalsonger till varje dag, fickpengar till lördagsgodis, kortlek, vattenflaska, benskyddsband, badtofflor kan var skönt att ha, keps mot sol, solkräm, handduk (gärna en extra), badkläder, sovkläder och kanske ngt jag glömt.

Tider
Vi hade bra disciplin ifjol och räknar med samma i år. Våra tider gäller. Om någon mot förmodan inte sköter sig (vilket självklart inte är fallet) så tar vi oss rätten att "skicka hem" honom.. Just in case.. :-) Disco får ni gå på naturligtvis..

Träning inför
Återkommer med tider för det, räkna med två pass fotbollsträning veckan vi åker. Klubben kommer ha öppna träningstider också har jag snappat upp. Ni har ju också sommarprogrammet, kör hårt med det och upplever ni det som FÖR svårt så gör det ni mäktar med, viktigast att hålla igång, dra ner lite på antalet och öka, bättre att göra rätt och lite än fel och mycket..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kommer ha möjlighet att köra ner på torsdag och även stanna över fredagen. Jag har Arvid och hans farfar i bilen vilket ger plats för ytterligare två killar. Har tyvärr inte möjlighet att stanna till på söndag utan hoppas att Arvid kan få plats i en annan bil hem.

//Jonas Ambjörnsson

KSehlin sa...

Hej

Oskar behöver en plats ner, vi kör sedan hem

/Kent

Anonym sa...

Som det ser ut idag har vi ingen möjlighet köra ner på torsdag. Vi kommer ner fredag-söndag dock och kan säkert köra till flera matcher på plats. Söndag har vi 1 plats ledig i bilen hem.
Kan inte "vanlig" buss vara alternativ på vägen dit? Åkte Swebus med Johannas lag i vintras och det fungerade bra.
Dan o Charlott