söndag 25 mars 2018

Seriespelet börjar - ett lag i serien

Ni lämnar vi försäsongen och ser fram emot seriespel. Vi har tjuvstartat tävlingsspelet med en riktigt bra DM-match mot Hisingsbacka, seger och avancemang. Det var väldigt väldigt roligt att se och visar tydligt vad vi kan.

Vintern har annars varit lite upp och ner, många sjuka, skadade, väldigt mycket skola, andra idrotter, andra prioriteringar. Det har gjort att vi också haft svårt att få till träningsmatcherna och några spelare har ännu inte spelat match, andra har bara gjort någon match. Vi har också haft fyra spelare som gjort debut i A-laget vilket varit kul att se och i de flesta matcherna sett ett förbättrat försvarsspel.
MEN i dag var det katastrof, tror jag räknade till 15 man som inte kunde och vi var till slut elva mölndalskillar och fick ta hjälp avtvå Lekstorpsmålvakter som delade på målvaktssysslan. De släppte in sju mål och det var inte deras fel. För oss ledare var det droppen för att ha två lag. Vi har vägt fram och tillbaka men nu bestämt oss; Vi drar oss ur klass 4 och spelar bara med ett juniorlag i år - i klass 2. Det kommer också innebära tuff konkurrens om platserna och det kommer göra att vissa spelare får spela mindre. Några kommer att kunna spela med P02. Vi kommer dessutom spela i B-laget med flera spelare. Uttagningen kommer att vara "bästa laget" utifrån vilka som är hela, friska och i träning. Helt i linje med klubbens policy för juniorlag. Vi hade gärna haft två lag och 28 killar i träning men så ser inte verkligheten ut och vi ledare har inte lust och tid att fortsätta "jaga" spelare som hellre gör något annat. Detta kräver också bättre disciplin i att svara på kallelserna. Inför dagens match fick vi flera återbud i går varav några var av karaktären "måste plugga" och det känns inte ok. Blir man sjuk så är det självklart en annan grej..

Ett sätt att underlätta att svara på kallelserna är att ladda ner sportadmins app som nu är tillgänglig. Då kommer kallelse på popup och ligger i appen. Perfekt om man inte gillar mejl.
Sök "Sportadmin" i appstore eller liknande eller gå via länken i mejlkallelsen.

Första matchen i serien är på onsdag då vi ska till Heden och möta Guldheden. Träning i morgon som vanligt, vilodag på tisdag.

Inga kommentarer: