tisdag 6 februari 2018

Mötet igår och dåligt väder

Vi börjar med väder och vind..
vi fick ställa in idag eftersom Freja inte snöröjs. Kan ju vara så här i februari men det är olyckligt. Försök träna på gym eller ta en löprunda när det blir så här. Vädret på torsdag ser bättre ut..

Mötet igår.
Min och Alfs ambition är att vi ska ha dynamik i gruppen och utvecklat eget ansvar - både kring den egna prestationen och kring lagets utveckling. Därav spelarråd och därav att vi workshopade om grundsystemet i 442 och 4231 igår. Vi tittade också över kläderna - storlek och nummer.

Spelarråd;
Love S, Elias, Hugo K och Taleb. Jag kommer sammankalla dem några gånger under våren för att stämma av och ta hjälp,.

Spelsystem;
Vi valde gemensamt att spela 4-2-3-1. Det fanns någon vilja däremot (vilket jag uppskattar då det är viktigt att få olika röster och viktigt att man vågar stå för sina idéer) MEN mötet var övervägande enigt om att det är ett spelsystem som passar vår DNA bättre än klassiskt 4-4-2. Vi vill vara spelförande.. Vi kommer fortsätta drilla försvarspel så att det sitter. Jocke är väldigt bra på det också så vi ska utnyttja det.. ;-)

Nummer och tröjor
Vi inventerade tröjor också, de som var där. Vi saknar fortfarande flera svar från er; https://goo.gl/forms/5QCNm7vCYCl1T9ck1 Snälla fyll i. Vi behöver beställa lite nya tröjor både vita och röda men vi har begränsad budget och behöver använda det material vi har. Om du läser detta och har slutat så vill vi att du lämnar in rött och vitt ställ.


Inga kommentarer: