söndag 23 juli 2017

Gothia slut nu väntar Oddebollen

Vi har satt som mål att vinna Gothia 2018. Då är det inte så dåligt att gå till 16-delsfinal redan i år.. Bra jobbat! Vi behöver självklart fila på en del detaljer för att vara med hela vägen och bli lite bättre men vi är en bra bit på vägen..

Nu börjar uppvärmningen inför höstens seriespel med sedvanligt besök i Uddevalla och Oddebollen. Vi kan det där, final för två år sedan och tredjeplats ifjol. Samma skola i år igen. 

Planen är att vi åker upp på torsdag em och installerar oss. Denna gång är vi tillsammans med 01 och ser oss som en trupp med två lag. De är inte tillräckligt många spelare för ett lag och vi är för många. Vi kommer därför se oss som en trupp och se till att alla spelare får speltid.  

Två träningar planeras mest får att vi ska komma upp i varv igen. Vissa har tränat på bra och spelat Gothia, andra är säkert lite ringrostiga. Måndag och tisdag 31/7 och 1/8. 
Vi kommer att behöva skjuts där uppe och även upp på torsdagen. Kommentera gärna vilka som åker upp så att vi vet!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag kör upp på torsdag och har plats för två killar till i bilen förutom Arvid. Kommer kunna hjälpa till att köra under fredagen men måste sedan åka hem. Hjälper även till med hemtransport när det blir dags.

//Jonas