söndag 16 juli 2017

Gothia Cup match ett Lizzy UPPDATERING

UPPDATERING; TA MED VIT OCH RÖD TRÖJA. Röd tröja för uppvärmning. Vit för match

Då rullar det igång. Alf har gjort ett fantastiskt jobb med förberedelserna, lagt tid och själ på att vi ska vara så väl förberedda som möjligt. Stor eloge för det. Jag själv skulle hålla mig borta från cupen men med Martin i London så går jag in och stöttar Alf så det liknar "som vanligt".. Helt som vanligt är det däremot inte eftersom några killar saknas, jobb, resa mm. Men detta är ett bonusår, det är nästa år vi ska vinna. Skadar självklart inte om vi gör det redan nu, kapacitet finns det vet vi men Gothia är Gothia och vi kan stöta på vad som helst. I fjol spelade vi kanon och var nära att gå till A-slutspel men hade lite otur i någon match, det visade sig att det var en riktigt bra grupp.. Nu är det nya tag.

Vi kallar ganska många spelare till första matchen, några kommer säkerligen INTE att få speltid men det ger sig. Vi rullar inte som i Danmark, återigen. Det är fler killar anmälda till cupen och kan komma in längre fram i turneringen.

Lizzy Football Club, från Ghana. Räkna med folkfest, trummor och vilt firande.. Kanske inte det sista då vi inte planerar att bjuda på någon afrikansk segersång, men festligt blir det.

Samling Kviberg 17 kl 9.00. Åk i tid, det ska hittas både parkering och plan på Kviberg..

Edvin och Adam B (står även i P01)
Oswald, Ahmed, Markus, Arvid, Lukas, Albin
William, Love, Lowe, Julle, Kalle, Oskar, Mohammed, Elias

Ut och skoja lite med dem nu..


PS1
Länk till våra matcher; http://results.gothiacup.se/2017,sv/team/12400216

PS2
Lizzy Football club

Inga kommentarer: