onsdag 14 juni 2017

Grymt kväll

På tema vara stolt.. Vi har jobbat ihop en grym känsla i laget nu, i måndags handlade det om Abbas, ett inlägg i samhällsdebatten (10000 läsningar just nu..) och medmänsklighet. Idag handlar det om fotboll. Våra först 45 minuter på Lindevi var riktigt jäkla bra. Vi har varit bra förr och vet att vi ÄR bra men dimensionen idag var ny. Jag ska förklara vad jag menar;

Vi har pratat om det defensiva spelet. Vi gör ju otroligt mycket mål, snittar 3 i bästa serien och 6 i fyran men vi har också haft svårt att stå emot bakåt. Vi har pratat och pratat om det men nu sitter det. Backlinjen är granit, briljant och det som lyfte idag var mittfältsspelet. Vi vann duellerna och vi tog jobbet. Det var ingen slump att Elias sparkade bort en boll på mållinjen sista minuten. Vi har fått en fullfjädrad snidare att jobba för laget 100%. Oskar låg rätt hela tiden, Petter hjälpte backlinjen exemplariskt.

Vi pratar om snacket på plan. Arvid är vår härförare men det är en fröjd att höra Markus styra, Lowe styra, Alfons styra, Adam peppa. För laget.

Nästa dimension är att hålla 90 min. Det var ett försmädligt och oturligt kvitteringsmål vi åkte på med 8-9 min kvar. Men Lindome hade tuggat in sig i matchen, tryckt på, gått ner på tre backar. Vi orkade inte stå emot fullt ut. Men det kommer.. På det hela en grym juniormatch och vi visar att vi står upp mot de bästa i serien.

I morgon tar vi siesta från träningen NI SOM VILL. Vill man så är det träning med 01 som vanligt.

Glöm inte anmäla er till Gothia. Kan ju bli hur bra som helst..

1 kommentar:

Anonym sa...

Stefan, DU är grym!