söndag 3 maj 2015

Sargade..

..kroppar.. Vi sliter hårt just nu. Många matcher och tunn trupp för tillfället. Glädjande att Alfons är tillbaka liksom Hiyabo! Hannes tränar på tisdag och förhoppningsvis även Joel och Julle. Alex och Joacim har liknande sträckningar i baksidan lär och kan nog snart vara igång igen. Vi märker en sådan här helg att alla behövs friska och krya! I dagens Angeredslektion var flera spelare halvkrassliga, Gustav sjuk, Linus hade besvär och fick byta i omgångar och Hugo fick gå ut med ont i foten.. Många rejält slitna efter hårt matchande och med skador svårt att byta av. Men samtidigt ska vi lyfta på hatten, Angered var fantastiskt bra och för att tampas med dem har vi en bit kvar, bollskickliga, starka och snabba. Såg ju inte Ladugårdsmatchen men det var ett liknade scenario där..

Denna veckan har vi en återhämtningsträning på tisdag. Ni som är lite halvskadade/slitna, kom ner och kör lite lättare vid sidan eller, om så kräver, vila hemma. Ni som är på g och pigga, kom och kör på!

Träning sedan torsdag följt av matcher
2015-05-08 19:30 IF Mölndal Fotboll 3 - IK Kongahälla OBS FREJA
2015-05-09 16:00 IF Mölndal Fotboll 1 - Lerums IS Lila OBS FREJA

Några kommer att behöva dubblera men vi stämmer av läget på torsdag. På pappret lite lättare matcher än i helgen vilket vi kan behöva.. ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Adam F kan inte på söndag

Anonym sa...

Kan inte spela någon av matcherna
//William