torsdag 11 december 2014

Mölndalshäften

Mölndalshäftet!

Charlott (Joacim) har fixat fram Mölndalshäften! Ger oss 50kr per sålt häfte! Ni som vill och kan får häften till helgen redan. 


Vi skulle vilja ha några frivilliga som säljer på Mölndals Bro innan jul, typ helgen, mån-tisdag några timmar! Hugg på det gärna ni som inte haft så stor framgång i försäljandet hittills men alla får självklart.. 


Sedan är det bra om ni tar hem några för att sälja på gatan. 


Tror att detta är en ganska enkel grej att få sålt, bra rabatter oftast.. Men vänta inte för länge..

3 kommentarer:

Marie Åström sa...

Hej,
Ledsen men jag tycker det börjar bli lite för många sådana här säljsaker nu. Hemma på gatan har det redan sprungit jättemånga och försökt sälja just Mölndalshäftena. New Body och Ravelli rullar från alla håll på vänners Facebook osv.
Klart vi vill få ihop pengar men hur mycket var det som behövs till varje kille för Holland? Är vi nära eller inte.
Mvh/ Marie

Stefan Osla sa...

Vi har lite pengar på ingång och då tror jag vi ligger på halva kostnaden ungefär.. Tror att det stora blir fotbollsturneringen som förhoppningsvis ger mkt på fika och arrangemang.

Jag tänker så här, vi gör det vi mäktar med! Om det verkar tjockt att sälja häften så släpp det. Jag tror inte vi kommer sälja så många heller men har å andra sidan dratt in mkt på annat. Nu kanske ngn är pigg och alert och säljer många.. Ge och ta, många bäckar små.. ;-)

Anonym sa...

Bara en liten kommentar: Häftena kostar i år 150:-/st och laget får 75:-/sålt häfte:-) //Charlott