tisdag 16 december 2014

FC Släden segrade i P00s traditionella julturnering

Det blev en rafflande och jämn final när P00s traditionsenliga julturnering avgjordes för första gången på Frejaplan! Till slut stod FC Släden som segrare efter knapp vinst över X-mas PD. Det sprakade och brakade och målen föll som strålande stjärnor förunderligt blida.
I match om tredjepris var det också gnistrande spel. Black Jesus ansåg sig som vinnare med 6-5 men Julgänget menade att matchen slutade 6-6. I juletid kom lagen överens om att de olika bilderna var ok och man gav varandra vetskapen om vad resultatet egentligen blev som gåvor. I den månghövdade publiken märktes tifo i form av rökelse och myrra genom korus av röster från såväl stjärngossar som sockerbagare. En och annan tomte hade också letat sig till arenan för dagen iklädda svarta adidastäckjackor. Sammantaget gav detta en fin granrisbeklädd inramning. Freja bytte tillfälligt namn till Lady och Lufsen-arena och kvällen avslutades med en månskensserenad till The Pogues fantastiska Fairytale of New York.. Eller något i den stilen i alla fall.. Kryddar kanske lite..


Whatever, Slutet gott, allting gott i denna årets sista utomhusträning!


På lördag kör vi igen och avslutar året definitivt med inomhusträning. Ryktet säger att det blir en pepparkaka eller motsvarande efter träningen.. Väl mött då!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fenomenalt fantastiskt formulerat!

Anonym sa...

Tack till alla er tränare för en fantastisk insats under hösten. Ha en riktigt GOD JUL!
/Tomas & Cissi

Stefan Osla sa...

Tack Tomas och Cissi!
Lite vila och så på´t igen.. ;-)