tisdag 28 oktober 2014

KUL TRÄNING och.. UPPDATERAT MED BILLÄGE

..lite mer kring cupen på torsdag.

Det var jättekul att se er idag. Skön avslappnad stämning och man såg riktigt utvecklingen under spelets gång. Det var nog bra att få en träning innan cupen. Vi är väl medvetna om att vi möter några höjdargäng där vissa lag är specialiserade på futsal (som ju in Europa nästan kan ses som en egen sport). Men vi kör på och gör det vi kan och jag tror faktiskt att det kan räcka långt, bara vi är kloka och inte kör rallarsvingar..

En förändring, Diako in, Mutjaba ut eftersom reglen var att man behövde vara på träning för att vara med på match, av anledning ovan, ovana..
Vi delar in på plats. Båda lagen spelar ganska nära i tid. Det enda vi vet är att Edvin vaktar ett mål och Lowe ett annat. Tillbaka till basen för Lowe, det var ju några år sedan nu..

Vi behöver vara där 10:30 och eftersom det är vardag och de flesta av oss vuxna är på jobbet så behöver vi stämma av bilarna. Jag vet att Anders B och Affe kör, själv jobbar jag tyvärr.. En handuppräckning idag visade att några till trodde att de hade skjuts. Kan ni snabbt svara här om ni kan köra? Ev. så tar vi gemensam avreseplats..

OBS! Ta med både röd och vit tröja! Vita short och strumpor..

Bilar;
Sehlin; Oskar, Alfons + 1
Fält; Linus, Gustav + 2
Bäckner; Anders, Lowe, Love +2
Magnusson; Affe, Oswald + 5?

I så fall är vi "hemma"..
Cupen går i Torslandahallen!

SAMLING 10.00 Kvarnbyskolan!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan köra dit och har plats för 2 pers till förutom Linus och Gustav M. Strålar gärna samman innan, är osäker på vart vi ska. /Jenny

Anonym sa...

osäker på när det beräknas vara slut(?) men jag ska kunna köra hem. har plats för 2 till förutom Gustav och Linus. / Helena

Alf sa...

Som jag skrev tidigare så kan jag enbart skjutsa kottarna till Torslanda.Hemtransport måste således fixas på annat sätt.

Anonym sa...

Jag kommer att vara med under dagen så köra hem funkar. Tyvärr inte dit då Marcus och jag har andra ärenden före. Mvh/Marie Åström