torsdag 9 oktober 2014

Framöver

Lite hållpunkter framöver!

Oktoberturneringen

Först gäller oktoberturneringen. Vi har två lag och får inte byta mellan lagen eftersom det är turnering. Vi kan komma att behöva ta in någon från 01-laget vid återbud och skador. Vi tror att grupperna är likvärdigt svåra, vet att vi har tufft med Hisingsbacka och Gais lär ju vara en tuff nöt men vi ger det en chans!

Mölndal Fotboll 2:


Adam B, Oswald, Linus, Joel, Ahmed, Diako, Gabbe, Marcus Å, Martin, Axel Gustav A, Kalle, Oliver, Arvid, William

Mölndal Fotboll 1;
Edvin, Markus F, Oskar, Gustav M, Adam F, Hannes, Lowe, Alfons, Hugo, Joacim (?), Albin, Mutjaba, Jona, Julius, Love

Träningar

Vi rullar på och har bett om en tid måndagar som extraträning, en form av intern stimulans, "frivillg" och med extrafokus. Den blir lite tufare och lite intensivare och vi kräver att man är med på de andra träningarna för att vara med på måndagstiden. Det är ett sätt för oss att försöka höja intensiteten ytterligare. 

19/10 så är det talangträning för er som anmält er.

Joacim och Lars (Jona och Adam) är friidrottstränare och de har lovat att ta några extrapass men löpträning nu under höst/vinter. Med löpträning tänker vi teknik och rörlighet snarare än kondition. Som fotbollsspelare är detta grymt viktig träning och vi ser fram emot det. 

Vi tänker också att vi faktiskt behöver tänka på konditionen också så bli inte förvånade om vi kryddar lite med Herkules framöver. 

Och blir det någon dag kvar i veckan så finns ju Friskis&Svettis som vi har bra erfarenhet av. Som ni märker växlar vi upp lite framöver. Det är viktiga år som kommer i en fotbollsspelares utveckling och vår ambition är att du som fotbollsspelare i Mölndal Fotboll ska få rätt förutsättningar att satsa om du vill det. Vilket vi vet att du vill..

Zonlag

Tillsammans med lag i vår region kommer några killar att få extrutmaning i förbundets zonlag. Vi är tillsammans med Öis, Lindome och Guldheden. (Ev. några Kålleredsspelare men de var inte med på mötet där lagen togs ut och blir därför reserver.) Vår zon har två lag och vi har 9 killar med.

Edvin, Lowe, Julius, Hugo, Oskar, Love, Markus F, Gustav M, Linus

Zonlaget tränar på Åby 2 måndagen den 10 november och spelar sedan turnering 15-16 nov.
Om du redan nu vet att du inte kan vara med, kontakta oss..

Holland

Det blir ingen skidresa på påsklovet hörrni, det blir resa till Holland. Vi återkommer med exakta datum. Vi utgår från att alla åker med och är med på aktiviteterna att samla in lite slantar. Om någon vet med sig att man inte vill åka med så hör av er om det, då slipper ni självklart att sälja kakor och annat. Vi hoppas dock att alla åker med..

Futsal

Vi har anmält oss till två turneringar. Detta mest som kul komplement till en tuff vintersäsong. Torsdag v 44 är det en turnering i Torslanda. Crawford Cup. http://www.cumap4.se/cup/crawford_cup_20144337.htm 

Vi har anmält två lag, vilket kräver minst 12 spelare vilket vi tror att vi ska få ihop.. ;-) Planen är några träningspass dagtid måndag och tisdag v 44. Perfekt på lovet. 

10 januari är vi med i klassiska Snickarcupen i Lindome..

http://www.cumap2.se/cup/snickarcupen_20154540.htm

Öbollen

Alltså jag trummar på med mitt informationspotpurri och fortsätter med Öbollen vinter 31 januari. http://www.cumap.net/cup/obollen_vinter_20154599.htm

Öbollen är också inomhus, femmannafotboll men på konstgräs. 

Då så.. God natt..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Adam F bortrest under höstlovet

Anonym sa...

Kalle bortrest på höstlovet

Stacey sa...

Axel är bortrest torsdag v. 44.

Anonym sa...

Liten fråga ang. Holland: Är planen att var borta någon dag på själva påskhelgen, eller är tanken andra delen av lovet? undrar Charlott