söndag 11 maj 2014

Bra helg och ny vecka..

Två bra matcher i helgen men också lite nya skador. Julle fick åka till akuten idag och kom hem med gipsad arm och besked om fyra veckor i bandage. Arvid har också handskada och Ahmed är borta ytterligare några veckor. Dessutom fick Love vila andra halvlek idag med sina ömmande knän.. Vi hoppas på snabb återhämtning!

Vi har en match i veckan bara och det är Öis på fredag för grupperna grå och blå. Det lär bli aktuellt med någon extra men vi avvaktar det några dagar. Träning som vanligt på tisdag.

Nästa onsdag, 21 maj kommer vi behöva några raska och pigga ungdomar och kanske också föräldrar för en samhällsinsats av det tyngre slaget. Vi ska städa och fixa i klubbstugan och det vet vi alla att det blir ett spännande jobb.. ;-) Stugan ska i sinom tid rivas och vi ska få en ny på Åbyområdet men det tar ett tag och vi behöver fräscha upp den lite. Skriv gärna en kommentar om ni kan vara med. Vad som ska göras ser ni här;

https://www.dropbox.com/s/jx37fmjjyr3xlrf/V%C3%A5rst%C3%A4dning%20Klubbhuset.doc

Innebandykillarna var i Norge i helgen och spelade cup så bra att de kommer hem med första och tredjepris. Det var roligt. Kanske gör det också att Lowe får med sig Oskar och Diako framöver! :-)

Inga kommentarer: