måndag 29 juli 2013

Inför Eskil 4

Transport
Som jag räknar det så är vi tillräckligt med chaufförer nu, bra jobbat! 13.00 kör vi! Fam. Möller kan köra kl 15 och det är ok att ta med Gustav och ngn till då, vi kan höras om det innan torsdag.
Länk till transportlistan;
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AgrPYakMufrEdGlWUE15cGVGUW90U3V1ZG1RbF9OQUE&usp=sharing

Vi räknar INTE med att föräldrar behöver köra till matcherna eftersom vi ordnat med lokalbuss. Däremot hoppas vi att tillräckligt många är kvar på söndag så att vi kommer hem, beroende på resultat så kan det bli sent.. Den dagen den sorgen.. :-)
Det KAN uppstå snabba transportbehov med det kommunicerar vi i så fall på plats.

Mat
Vi får picnicmackor av Sebastian, kakor av Jona och bullar av Markus! Jättebra! De där extra kalorierna kommer vi att behöva! Vi tänker så här om torsdagen då vi kommer ner, vi KAN köpa i bamba för 75kr men lite roligare nästan att ta en pizza i samband med inmarchen på kvällen, ta därför med en macka med dricka att ta när vi anländer samt 120kr till pizza och dricka..
Dessutom kan ni ta med ca 200 kr till fickpengar. Vill någon köpa em cuptröja eller liknande så får ni självklart ha pengar till det men bättre då att mamma eller pappa fyller på kassan när den sinar.. ;-)

Stöldrisk
Hög! Ta inte med onödig lyx! Läste i Mölndalsposten om ett gäng som blev av med rubbet på Kvarnbyskolan under Gothia så vi får vara försiktiga med det. Vi tar självklart med en värdeväska till matcherna men Armanikostymer och dyr aquavera undanbedes..

Träning i mgn kl 10 Krokslätt
Några av er har hört av er om att ni är på resande fot, det är bra. Övriga hoppas jag få se i mgn!

2 kommentarer:

Martin Luther King sa...

Ingen Armanikostym? Hur ska jag då kunna coacha snyggt? Hälsningar Lill-Mourinho

Unknown sa...

Det duger med de där Bossvarianterna du pratade om häromdagen. Själv kör jag som vanligt. /Lasse Lagerbäckner