måndag 22 juli 2013

Inför Eskil 1

Nu börjar det brännas!

Här kommer viktig fakta och vi räknar med snabb respons eftersom vi är lite oroliga över transporten till och i Helsingborg!

1.Transport

Vi behöver hjälp av er! Förstår att det kan bli problem på torsdag då vi vet att många av er är semesterinbokade fredag och framåt kring Helsingborg men med matchstart kl 8.00 och 9.40 så ser vi inte det som ett alternativ att åka fredag morgon. Högst upp till höger här intill på sidan finns ett formulär som vi ber er fylla i snarast!! Om det är så att ni vill så kan vi inhysa några extra föräldrar i vår förläggning första natten!!

Prel. avfärd torsdag kl 13.00 från Eriksonparkeringen/tomma tomten. 

2. Spelschema

http://www.cumap.org/cuponweb/eskilscupen_20133770.htm

Lag 1 spelar i grupp 2.
fredag kl 9:40 Brunnby plan Tofta 1, Ödåkra
fredag kl 12:10 Vakant (inget lag bestämt än) plan Tofta 2, Ödåkra
lördag kl 13.00 Oskarshamn plan Laröd 2

Lag 2 spelar i grupp 4.
fredag 2 aug kl 8:00 Gotlands Bro plan Örby
fredag 2 aug kl 10:30 Sollentuna plan Örby
lördag 3 aug kl 13.50 Frillesås plan Laröd
Tofta och Laröd ligger strax norr om centrum, Örby däremot strax söder om stan vilket gör att vi måste ha transport till några av planerna beroende var vi hamnar..

3. Boende

..vi har nämligen inte fått besked om var vi bor än, men återkommer så snart vi vet.

4. Invigningsparad

Kl 18 på torsdag är det en invigningsparad för alla lag, motsvarande invigning. Vi tänker delta i den i och med att vi ändå är på plats. Kan vara trevligt..

5. Disco

Vet att vi har några riktiga lejon i laget, självklart kommer vi möjliggöra att de får glänsa lite på dansgolvet på lördagkvällen..
Ev. andra gemensamma aktiviteter återkommer vi till.

6. Packning

Varje kille ansvarar för sina matchkläder självklart samt det röda stället. Har ni extrasockar och shorts, ta med dem. Dessutom hawaiiskjorta till discot, toalettartiklar, träningsoverall Mölndal fotboll ni som har en sådan, ev. regnkläder, madrass, kudde, täcke/sovsäck/uppblåsbar madrass/liggunderlag. Badkläder, handduk hoppas vi behöva. Kortlek kan vara bra, undvik dator/iPad men telefon är naturligtvis ok. Gärna feta hörlurar om ni vill koppla bort omgivningen för en stund. 91:an-tidningar är ok men skönlitteratur bättre, kanske blir det poesiafton på fredag kväll, vi får se.. Fickpengar (återkommer med summa).

7. Mat

Vi kanske köper lite extra bananer och annan frukt då vi vet av erfarenhet att det kan vara lite för lite mat som erbjuds i bamba. Om någon förälder känner att man vill vara behjälplig med det så mottager vi ödmjukt sådan! Vill någon baka lite bullar eller frallor och skicka med så är det också välkommet!


8. Träning inför och laguttagning


Räkna med någon träning under nästa vecka, vi tittar nu på hur vi sätter ihop lagen för att få två slagkraftiga gäng! Återkommer med detta..

To be continued..

OCH sträck på er, vi har ÖVER 100.000 träffar på bloggen nu, stort..

Inga kommentarer: