söndag 24 mars 2013

Spelar- och föräldramöte samt möjlighet att handla på Team Sportia

Hej på er!
Seriespel närmar sig med stormsteg!

Vi är alltså med i tre serier i år och vi har ett gemensamt lag med pojkar födda 99 och 00. Som ni vet så är vi en bred trupp där 00-killarna är i stor majoritet. Vi förstår att det kan finnas frågor från er föräldrar men även från spelarna kring hur vi tränare resonerar kring detta och kring vad som gäller för laguttagning osv..

En sak vill jag trycka på, vi har enormt många matcher framför oss och alla spelare kommer att spela minst en match per vecka. Flera kommer att spela två. Jag är också övertygad om att när vi närmar oss midsommar kommer de flesta ha spelat ungefär lika många matcher men vi kan inte räkna med någon milimeterrättvisa kring det, det blir alldeles för mäckligt att ha det så. Några kommer dubblera för målvaktsspel, andra kommer att ha perioder av sjukdom/skada osv. Däremot garanterar vi att alla som är tillgängliga för spel får spela en match.. Minst alltså.. :-)


Föräldra- och spelarmöte

Men, kring detta och kring hur vi tänker kring träning och laguttagningar i de olika serierna vill vi diskutera med er tillsammans med cuper och annat praktiskt.

Vi bjuder därför in till föräldra- och spelarmöte i klubbstugan
onsdag 10 april kl 19 (efter träning)

På detta möte kommer också nya matchdräkter delas ut (en tröja per spelare precis som tidigare) samt röda träningsset till de killar som inte har. Vi har beställt nya och samtliga 99-killar ska lämna in sina blå ställ till förmån till röda. Dessutom tänker vi göra en omfördelning av de redan i dag utlämnade röda ställen (de med IF-reklamen). Det är flera av gossarna som vuxit sedan senast och de nya tröjorna är större. Vi har också några nya killar som inte kräver så stora storlekar varför vi planerar ett byte.. Kan låta rörigt men jag tror det funkar..

Beställningar och Team Sportia

Avseende beställning av overaller och annat så har Britt noterat att beställningsblanketten som jag hänvisade till är gammal. Jag påpekar detta för ansvariga!

Det finns en möjlighet för alla att besöka Team Sportias nya klubbshop på Flöjerbergsgatan!
På torsdag 28 mars!
Titta här;
https://docs.google.com/file/d/0BwrPYakMufrEYUo2TWRtYUNGYzQ/edit?usp=sharing
Det är bra priser på skor och det finns möjlighet att prova klubboveraller! Jag har undersökt möjligheten att beställa där direkt men det måste gå via klubben. Dock hoppas jag att man på plats kan fylla i beställningar!
Kan vara ett bra alternativ..
Vill i sammanhanget påpeka att vi i år spelar alla matcher på konstgräs och som det ser ut i skrivande stund också tränar enbart på plast! Förutom att det gläder ett elfsborgshjärta (som vanligt först i utvecklingen) så innebär det också att det kan vara en bra idé att fundera på en kontsgrässko som nästa investering. Det funkar med andra skor också men nu finns det skor speciellt framtagna för plast och det kan förebygga förslitningsskador..

Oj vad mycket på en gång i söndagsnatten..

Inga kommentarer: