torsdag 14 mars 2013

Förklaring till lagen..

Hej på er,
några har reagerat på att de inte fick vara med i cupen. Jag tycker det är jättebra att ni gör det. Bättre att säga ifrån..
Vi ledare har tänkt så här;

1. Vi tar de som tränat mest.
2. Vi behöver målvakter och där kan vi behöva göra avsteg från punkt 1. (Linus kom in extra)
3. Vi har bara valt de som kan vara med båda dagarna. (Annars hade Adam B varit med)

Vi har inte gjort någon värdering utifrån hur "bra" eller "dålig" någon är vilket är viktigt att påpeka utan har gått helt och hållet på träningsnärvaro. Att vi har så bra koll på närvaron beror på att vi har ett datorsystem nu som vi använder för att lägga in uppgifterna och där får man upp träningsprocent på alla..

Man kan fundera på om det är rätt att göra så, kanske ska man väga in att någon tränat annan sport parallellt eller att någon är sjuk MEN vi har sett att det faktiskt inte är så att ni är hemma och slöar utan när ni kan så tränar ni och om vi räknar med de som är sjuka så blir det till slut ingen idé att räkna alls.. Det är otur att man är sjuk men det kommer fler tillfällen!

Vi ser en helt otrolig träningsnärvaro i vinter och det krävdes 67%s närvaro för att var med. Imponerande med tre träningar i veckan och minst 5 minusgrader som snitt. Petter närmast därefter med 64% så om någon är sjuk eller inte kan spela på lördag..

Som sagt, bra att ni reagerar när ni tycker det är fel. Tänk på att detta bara är en träningsturnering OCH att övriga faktiskt får spela en 11-mannamatch vilket inte är fy skam!


1 kommentar:

Anonym sa...

Kan jag få veta mina procent nu när jag har vart sjuk.
//Markus