torsdag 28 juni 2012

Läget på lägret

Ryktet om Mölndal Fotboll lag 00 har nått Hunnebo.. Vet inte vad det säger iofs men de gav oss logi i den stora idrottshallen vad det nu kan innebära. Här har vi oceaner av utrymme, nära till planerna (läs tio meter) och är på beskedligt avstånd från övriga övernattande ungdomar (läs unga damer). Det hindrade dock inte att några av våra värsta tjejtjusare lyckades bli ihop med ett gäng 98-tjejer.. En fågel viskade om att kyssar utväxlades. Såna är dom, dagens ungdom..
Å spela fotboll kan vi. Ett gäng har redan spelat nu på morgonen. Förvisso förlust men spelmässigt var det bra. Det är lite blandade resultat hittills men vi är med och fajtas om À-slutspel ännu och vi gör det bra.

Storbild i hallen blir det även ikväll då semifinalen i EM visas. Alf-Hugos förtjänst men det krävdes bistånd i form av ett 3Gmodem från våra grannar från Axvall, huserande i och förpassade till angränsande pingisrum.. Trevligt folk de där baraskojarna även om de väckte oss fett på tok för tidigt i morse, men va fn är det läger så är det..
T b c..

Inga kommentarer: