söndag 24 juni 2012

Inför Kalles (Uppdaterat punkt 11)

Då var det dags! Spänn fast er för här kommer info inför sommaren höjdpunkt Kalles Kaviar Cup!

1. Lagindelning
Presenteras tisdag kväll! 
Vi har tre lag igång och i möjligaste mån följer vi varandras matcher. Därför åker vi upp i samlad trupp som det gemensamma lag vi är.

2. Samling och avfärd
Onsdag 9:30 Enerbacken

3. Transport upp.
Enligt den anmälan ni tidigare gjort bör vi ha tillräckligt med platser. Kolla länken nedan så att det stämmer. Om inte, anmäl det direkt till oss.
klicka här för listan

4. Boende
Hunnebostrand på en skola.

5. Spelschema;
http://www.cumap2.se/cuponweb/kalles_kaviar_cup2563.htm
Första matchen 13:40 Lag röd mot Trollhättan

6. "Mästarnas mästare"
Repris från ifjol.. Om DU har idé om innehåll och/eller kan tänka dig att vara med och fixa lite kring detta, hör av dig..

7. Packlista 

fotbollen;
matchtröja, vita shorts (gärna två), vita sockar (gärna två lr fler), overall, fotbollsskor, vattenflaska, benskydd, rött träningsset (lr två för er som har) gärna tofflor att gå i till och från planen..

övrigt;
Något att sova på och i, liggunderlag/sovsäck motsvarande, kudde, Axe-deo och/lr andra toalettartiklar, badkläder, handduk, regnkläder, extratröja, fickpengar (max 150kr), bok, laddare till telefon.. 
8. Regler
Som tidigare! Vi har haft det bra båda gångerna i Bovall/Hunnebo. Lagandan viktig - ”alla ska med”, glädje och skratt a.o. Inga tjejer på rummet ;-) annars sunt förnuft. Tiderna är heliga, ingen får lämna det område vi bestämmer utan ledare. Godisförbud dagtid, ledarna styr när det är ok.

9. Ledare/Kontakt
Det kommer att vara tre "huvudledare" som är med hela tiden och ansvarar för var sitt lag. Övriga ledare kommer att vara med del av tiden och går då in i ledarstaben. Vi har telefonlista med oss och ni når oss ledare på i första hand (ni kan naturligtvis ringa alla ledare men här är några nummer);
Stefan 0707803830
Anders B 0703198174
Martin B 0706222926

10. Mat
Vi upplevde ifjol att maten som erbjöds inte räckte till för våra hungriga vargar. Lite beroende på tider för matcherna kan maten ligga bra eller dåligt till. Vi kommer därför att använda de extrapengar som vi har för att se till att ingen går hungrig.. Kanske inte alla pengar vi har men lite.. 
Dessutom, viktigt!  
Ta med matsäck på onsdag för lunch! Första lunchen ingår inte i programmet! 

11. Lägertider
Vi avslutar lägret söndag morgon, lite beroende självklart på hur det går, vi kan ju spela final också men vis av tidigare år så tror vi oss vara klara då. Om ni vill avbryta lördag kväll(uppdaterat), vilket många gjorde ifjol, så vill vi veta det i god tid! Gör ni det så ingår obligatorisk städning innan avfärd. I fjol blev lördagkväll en ganska trevlig avslutning..

Allt för nu.. Har jag missat något så skriv gärna på kommentarsfältet..

Inga kommentarer: