tisdag 2 januari 2018

Futsalcuperna och läget

Undertecknad och vår futsalgeneral Alf har konfererat kring futsalcuperna och kommit fram till följande. Vi kör en cup enbart 01, en cup enbart 00 och en juniorcup där vi "blandar". Det är ju nytt år och uppdelningen 00-01 finns inte mer.. Återkommer till plan för våren.

YTTERBY CUP 5-7 jan
Vi börjar på fredag med Ytterby Cup. http://www.procup.se/cup/31083.htm
Vi får hårt motstånd i Mölnlycke, Warta och Sandarna. Vet att Mölnlycke kört futsal i många år och Warta är Warta.. Men vi är Mölndal och mönstrar följande lag;
Edvin, Julle, Theo, Lowe, Arvid, Gustav, Alexander, David, Oswald samt Ahmed och Hugo J. De två sistnämnda reserver i första matchen men vi räknar med spel för alla.

Samling fredag kl 11.15 Mimershallen Kungälv. Hitta dit; KLICKA

Går vi vidare från cupen fortsätter vi med ett ytterligare gruppspel på söndag. Går vi INTE vidare är det träning..

SNICKARCUPEN 13/1
Helgen efter spelar vi Snickarcupen. Med de 00-or som tränat. Återkommer med kallelse.
http://www.procup.se/cup/30858.htm

BURGER KING FUTSAL CUP 2-4 feb
Cupen spelas i Munkedal och dit åker vi med bara 01-or. Cupen är för 01 så det var enkelt.. Man kan få dispens för 00 men vi räknar med att inte behöva det.

Läget annars..
..vi har en ambition att få in en ny tränare "utifrån". Än utan resultat, jag har träffat två gubbar hittills men ingen hundraprocentig matchning. Vi kör på så länge och räknar med att det ska lösas. Vi är heller inte helt klara med samarbetsformerna uppåt och neråt men även det kommer klarna de kommande veckorna. MEN vi har inte legat på latsidan för det. Två träningsmatcher är redan inbokade 25 feb mot Öckerö och 10 mars mot Kärra. Jag kommer också anmäla oss till DM som brukar dra igång i februari. Serien; två lag och Gothia Cup redan inbokat.
DESSUTOM kommer vi att köra Body Pump på Nordic Wellness med ett proffs. Susanna har fixat. Väldigt bra träning och obligatorisk sådan.  21 Januari, 4 feb och 25 Februari, 4 mars och 11 Mars. 
Märker redan här att ett pass krockar med Öckerömatchen men vi får fixa det på något sätt :-)

OCH vi kommer att börja köra ute igen nu i januari. Återkommer med datum för det..


Inga kommentarer: