söndag 6 augusti 2017

Tack för cupen!

Tack alla sköna Mölndalskillar för ännu en väl genomförd cup! 

Eloge till lag 2 som stod upp bra och var nära nära att ta Uddevalla till straffar. Härlig stämning i laget dessutom, riktigt bra jobbat. 
Eloge till lag 1 som gjorde det vi skullle: final och var detaljer från att gå hela vägen. Några matcher visade vi verkligen ett fantastiskt spel, så himla roligt att få visa upp det! I finalen skickade Oddevold in nya fräscha spelare, vi hade en bänk i slutet av matchen med en sträckning, en hälsen, en huvudvärk och en manglad och blåtireögd. Ändå är vi så nära. I stunden besvikelse, så här någon timme senare ytterligare ett bevis på hur jäkla bra vi är. 

Vi tränar inte i morgon. Vila. Det behöver vi. Snart stundar hösten..

4 kommentarer:

Alf sa...

Instämmer till fullo med Stefan. Jag har en räcka med filmer som kommer att läggas upp på något moln eller websida så fort jag landat mentalt och bildligt i Älvkarleby då min semester från jobb och fotboll börjar nu. Så håll ut, det finns en del gobitar att vänta på.
Alf.//

Anonym sa...

Tack Alf för att du tar dig tid att filma, alltid lika roligt att kika på. Tack också till tränare fixar och donar och orkar sova på luftmadrass i 3 nätter!
/Helena

Anonym sa...

Håller med Helena. STORT tack till er ledare. Utan er hade vi inte haft ett så fantastiskt lag. Ni är guld värda!
/Susanna

Alf sa...

Turen/oturen grinar våra telningar i ansiktet ibland, se länk: http://alfhugo.se/Oddebollen/