lördag 27 maj 2017

Sammanfattning Aalborg cup

Summering från båten..
Trötta killar, gubbar och dam. Men nöjda, stolta och glada. 

Vi åkte med 22 spelare till Danmark, med ambitionen att alla skulle spela ungefär lika mycket, vi gjorde så och vi tog oss ändå till final. Vilket fantastiskt kvitto för bredden och kunnandet i laget. Vilket kvitto på att vi gjort mycket rätt under alla dessa år. Kryddat med några nya killar på vägen som nu senast Elias som vackert nickade in 1-0 i semin, som William som nog hann med fyra fem mål igår. Som Petter som är tillbaka i fadershuset. Men denna gången är det helheten vi lyfter. Alla spelade för alla, alla bidrog. 

Vi hittade självklart många saker att förbättra, vi blev lite ivriga, lite för raka och tog inte alltid andrabollarna men vi gjorde också 14 mål på fem matcher 2 ggr 15 och släppte bara in två mål på vägen till finalen, det kan ingen ta ifrån oss. Nu lever vi på detta.. ..fram till i morgon kväll. Ny match i serielunken, Landvetter hemma. Det är karaktär som gäller, upp i sadeln igen, samling på Åby kl 17:30. Jag kallar killarna muntligt idag, de som är pigga och orkar. Vi jobbar vidare på att göra det ännu bättre, ständig utveckling, grymma killar..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack till alla spelare och tränare för grymma dagar med många härliga fotbollsögonblick.
Forza Mölndal!
/Fam Sand

Anonym sa...

Stort tack för allt ert engagemang och för att ni ger våra killar dessa upplevelser!
/Möllers

Anders J sa...

Bra jobbat alla. Önskar jag hade kunnat vara med!

forsberg sa...

Grymt jobbat alla spelare o ledning. Extra tack till ledarstaben för ert engagemang med tid, kreativitet o goda värden👍👏⚽️