söndag 23 april 2017

Ny vecka

Efter en stormig fredag där tre pinnar blåste bort i andra halvlek blev vi lika snuvade på poängen idag i Landvetter. Men vi ska slå oss för bröstet för hur vi genomförde matchen. Efter en ängslig start där de pressade skiten ur oss så käkade vi oss in i matchen och gjorde till slut en riktig bra match. Vi fick in kvitteringen, gick för mer men åkte på den långa bollen till slut. Vi lär oss av det, stolt över hur vi kom tillbaka i matchen och stod upp..

Nya tider.
Vi fick ett ganska uselt träningschema med spel på tre olika planer. Men vi stuvade om lite så vi hamnade på samma arena. FREJA. Från denna vecka så tränar vi på Frejaplan. Den har inte stans bästa plast men som arena betraktat är Freja bra. Vi får ta det för det.. Nytt är att vi lägger in träning även måndag. Vi har så många matcher som krockar med träningar så vi behöver en träningstid till..

Träningstiderna gäller fr.o.m. nu MEN ingen träning i morgon måndag utan vi kör från tisdag.
Alla som INTE spelar match på torsdag tränar då 20-21.30

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är det träning på Åby på tisdag vanlig tid?
Är det sedan inga träningar på tisdagar?

Alf sa...

Jag tror att Stefan snart fixar fonter och text i högerkolumnen så att rätt information kommer oss till godo.
Har jag förstått konversationen så tränar vi fr.o.m tisdag på Freja och att tiden för detta snart offentliggörs. Ni läsare får ha lite tålamod då det är lite mycket att så i ibland :)