tisdag 20 december 2016

Mölndal Fotboll JUNIORLAG

Hej mina vänner!
Dags för lite försmak på vad som komma skall. Vi är juniorer nu och det är ganska häftigt tycker jag, första juniorlaget i klubbens historia! Vi har länge varit äldst bland ungdomslagen och nu knyter vi cirkeln.

Med det sagt, framåt kamrater;

Fram till trettonhelgen räknar vi med att ni sköter om era kroppar, tränar på egen hand, käkar gott men bra och sover på nätterna.

Lördag 7 januari börjar vi träningen igen med start på Friskis och Svettis. 16-17.

Efter det börjar vi träna ute. Ordinarie tider för våren är;
Tisdag 20.30-22 Åby 2
Torsdag 18:30 - 20.00 Åby 1
Lördag 16-17 Friskis
Söndag 14:30- 16 Åby 2

Under 2017 kommer vi utöka vårt samarbete i klubben, dels med seniorlaget och dels med pojkar 01.
Vi kommer att träna samtidigt med pojkar 01 för att möjliggöra ibland gemensamma och ibland uppdelade övningar. Men vi kommer också att träna samtidigt som seniorerna på tisdagar av samma anledning. Dessutom kommer flera av våra spelare att kontinuerligt träna med seniorerna. Samarbetet med seniorerna innebär också att flera juniorer kommer att spela matcher med B-laget. Vi tar alltså nya kliv i utvecklingen och många kommer att få chansen.

Vill också passa på att hälsa Petter tillbaka till oss efter en utflykt i Öis. Petter har ju tränat ganska frekvent redan i höst och är "vår" kille så det är extra kul. Dessutom kan Oliver nästan ses som ett nyförvärv, äntligen tillbaka efter lång skadefrånvaro. Perfekt!

Som ni märker har vi mycket att se fram emot nästa år och jag tror att det kommer att bli kanonbra.

Först dock mager julskinka och knäck utan grädde för att hålla formen, god jul på er..


Inga kommentarer: