onsdag 11 november 2015

Inför cupen

Från firma Kent-Evertz (ja jag märkte också en viss dansbandstouch där men dessa herrar är rock´n´roll);

Nu är det nära!!

För att cupen ska bli så bra som möjligt så kommer det krävas mycket bemanning med exempelvis grilla och sälja mat och fika.

Några har redan anmält sig men vi tycker det är rimligt att alla som är med på cupen också är med och hjälper till. Räkna också med att alla behöver att göra en bakinsats (20-30 st), eftersom det är första advent blir det nog en hel del lussekatter – lämpligtvis ser ni till att era killar sköter bakningen

Vi vill att ni som ännu inte svarat svarar så snabbt som möjligt!

- Vilka tider ni kan samt hur många föräldrar som kan hjälpa till på lördag/söndag, svara exempelvis Kalle: lör fm 2 st, lör em 1 st, sön fm 2 st, sön em 0 st, och Kalle bakar 30 st lussekatter eller annat bakverk. Även om ni inte skulle kunna är det viktigt att ni svarar så vi ser att ni läst.


När vi fått in era svar så kommer vi att sammanställa ett bemanningsschema där vi lägger ut passen så rättvist som möjligt.

8 kommentarer:

Dan Ek sa...

Joacim:Lördag fm 1 st, Sön fm 1st Inget matansvar. Ev ytterligare 1 st någon dag besked om vilken dag kan inte lämnas förrän ca 1v innan.

Stacey sa...

Hej! har redan svarat men glömde lägga till att Axel (m hjälp) bakar 30 st bakverk (inte lussekatter). Och här är svaret igen ang. schema:
Axel: Lör em 2 st, sön em 2 st. /Tack!! Stacey o Erik

Anonym sa...

Lowe bakar

Anonym sa...

Kalle, bakar pepparkaks muffins 30 st.

Anonym sa...

Markus bakar lussebullar el mjuk pepparkaka ca. 25-30st

Anonym sa...

Linus bakar lussekatter eller annan mjuk kaka.
//Jenny

Anonym sa...

Adam bakar mjuk pepparkaka

Anonym sa...

Gustav Andersson bakar 25-30 muffins