torsdag 16 april 2015

Lagen i helgen

Vi fick en rivstart igår.. Säker seger i Mölnlycke, skapade många chanser, målade ett par gånger och bakåt var det kanon, jag tror Mölnlycke bara hade en chans på hela matchen.. Vi gjorde mycket bra men hade perioder av lite okoncentration och felbeslut men konstigt vore väl annat, helhet med beröm godkänt.

Nu till helgen har vi två matcher, en i trean och en i tvåan. Vill först påminna om hur vi resonerar med laguttagningarna. Vi tar ut lagen utifrån träning och mående. Vi har några halvskadade spelare och några som står över helt. Vi har också sagt att i tvåan spelar man om man är på topp och har kontinuerlig träning bakom sig. Man kan inte "välja bort" en match i trean mot en match i tvåan. Därför blir kontentan att återbud gör att vi har spelare som inte är uttagna i helgen. Tänker fortfarande att det inte kommer att råda brist på matcher framöver när vi är med i tre serier men viktigt att träna och framförallt meddela om man är borta och varför..

Då så;

Lördag Väster Åby 1 (fint ska d va..) 15.15. Samling klubbstugan 14.15.
Adam B, Markus, Oswald, Hannes, Joel, Lukas, Oskar, Kalle, Martin, Alex, Joacim
Arvid, Axel, Gabbe.
Love och Lowe följer med som ombytta reserver pga flera återbud och att några som är uttagna är lite halvskadade

Söndag Tölö Åby 1 (fint ska d va..) 13.15 Samling klubbstugan 12.15
Edvin, Jona, Möller, Linus, Adam F, Oskar, Markus, Lowe, Love, Gustav A, Hugo, Oliver,
Alex, Albin

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vart ligger klubbstugan ? / lukas

Anders Bäckner sa...

Klubbstugan Åby, ligger längst bort på den gatan där Åby-planerna ligger, mellan friidrottsarenan och Åbybadet. en litet vitt hus med blå knutar.