tisdag 3 mars 2015

Alla till Holland!

Mina damer och herrar, nu börjar det bli dags. Vi stänger butiken för insamlingarna (väntar in några pantkvitton bara men det påverkar inte helheten).

Vi har gjort ett bra jobb! 10 aktiviteter. Allt från att Oswald skottade grus, via pantburkar till att arrangera en stor turnering. Stort tack till alla som bidragit. Och alla HAR bidragit vilket var viktigt för oss. Några har samlat in mycket, andra lite mindre men utifrån de förutsättningar vi gick in så delar vi nu lika på de resterande kostnaderna.

Per person är den ursprungliga kostnaden ca 4600kr inkl överlevnadsaktivitet och en hundring för ev. kostnader så som extra banan på kvällen eller kanske en kvällsmacka för ytterligare lite..

Vi har om vi tömmer alla källor knåpat ihop nästan 80000kr. (Den summan innefattar också att tre 01-or följer med och betalar 3300kr var (de har kommit extra pga återbud och att vi höll någon plats och vi står ändå med busskostnad varför de fick detta priset. Samt att alla ledare som åker med betalar 600kr var för mat..) Diffen mot Olkaräkningen är ca 46500kr. Bra jobbat!

Vill ni se vad varje aktivitet gav så finns en förteckning här; https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fOOPhJzxG9OBhHBw8qiEzwJdA1wEJK3crWmfP8K1zyo/edit#gid=0
Kan väl säga att den aktivitet som har absolut bäst potential och som vi planerar att fortsätta med är pantburkarna, Julle själv drog in 1200kr.. Vi har också ev. städuppdrag på gång framöver för kommande aktiviteter.

Detta ger att varje spelare behöver betala 2200kr. 
Då har vi kvar en liten buffert ca 8000kr om något skulle hända i Holland samt för kommande aktiviteter. Vi tänker att det är bra att inte vara helt på minus.. Hoppas det känns ok.

Pengarna betalas omgående via swisch 0707803830 eller på vårt konto i Swedbank (i mitt namn)
8105-9,934 690 001-3 

Olkaresor ska ha betalning i veckan, vi löser det via klubben men vi kan inte ligga ute med pengar en längre tid varför omgående är omgående.

OBS! Är det någon vuxen som vill följa med? Vet att någon/några var intresserade när vi sände förfrågan. I så fall till skäligt pris.. ;-) Högst frivilligt, vi ser att vi gubbar och gummor som är ledare nog ska klara av det men erbjudande finns!

Inga kommentarer: