tisdag 11 november 2014

Burkarna

Anders J har initierat en aktivitet.. Se nedan Vi vet att det är många bollar igång, newbody är på ingång också. Det viktigaste är att alla bidrar, alla behöver inte göra allt.. Det som kan vara bra med detta är att spelarna själva kan bidra, tänker inte att föräldrarna ska knacka dörr.. ;-)

Från Anders:
Returburkar hög tid att börja!
OBS att detta är en aktivitet som kräver eget initiativ och ska upprepas regelbundet. Vi vet heller inte hur mycket det kan ge, därför är det viktigt att alla meddelar Anders Johansson hur det har gått efter första gången så kan vi tillsammans göra en plan.
Pengarna redovisar du löpande till någon av tränarna. Bra om mamma o pappa följer upp och stöttar också..


Pantburkar : Julius o jag tänker följande upplägg. Avsätt två timmar en kväll o knacka på hos grannarna. Presentera dig och ditt syfte och fråga om du får lov att ta hand om pantburkar o petflaskor. Om ja, fråga om det är OK att du kommer igen om 14 dagar och därefter. Ta med en stor plastsäck. Eller två. Räkna med kanske 20-25 husbesök. Anteckna vilka hus/lgh som gav napp. Ta med säckarna till affären och panta med hjälp av en vuxen vid behov. Upprepa sen om två veckor.

Julle fick ca 100 burkar på 30 min vid första tillfället. Nästan alla hade burkar och ville ha besök igen. Efter en gång får man ganska bra koll på sin "marknad" och kan se hur mycket tid som går åt och vilka pengar man kan få. Hur ser det där du bor?
Ett tips är att berätta lite om träningslägret och laget och din egen ambition med fotbollen. Ha oxå koll på var lagkamraterna går så ni inte ringer på samma.
Lycka till.

Inga kommentarer: