tisdag 17 juni 2014

Vi drar till Holland!

Träningsläger i Holland!
Det blev vinnarbidraget. Ganska överlägset till slut trots att Spanien fick en hel del stödröster från ovan det sista.. :-)
Det kommer bli superbra och spännande!

Vi återkommer med tidpunkt och det vi diskuterade var påsklov alternativt Valborg..

Vi pratade också en hel del om hur vi kan samla in pengar och nämnde tomburkar hemma, tomburkar på Gbg-kalas, sälja korv, frallor, grillsåser, kol, tulpaner, kakor, Newbody, sälja fika på matcherna, ta pass på Minilirarcupen, fixa en cup.. ÅTERKOMMER MED EN LISTA ATT UTGÅ FRÅN. Tänker att vi kanske kan ha en/några ansvarig/a per aktivitet. Fortsätt gärna komma med bra idéer.

Vi sa också att det är viktigt att det är killarna själva som ska vara aktiva samtidigt som vi gärna tar hjälp av er föräldrar med att rådda detta. Det finns också möjlighet för några extra vuxna att åka med..

Stort tack också för hjälpen idag med städning och grill!


Träningsläger Holland. Hunzepark

Träningsmöjligheter i världsklass men också en hel del annat så som pool och kanot. "Perfekt för teambuilding" säger de och lockar med att holländska proffsklubbar varit där, så som Heerenveen och Groningen. Kan kombineras med en holländsk ligamatch och även någon träningsmatch för oss.
Läs mer;
http://www.hunzepark.nl/faciliteiten/voetbalvelden
Hela upplägget;
https://www.dropbox.com/s/0bj5ygmhu7ubr39/Hunzepark%202014.pdf

Detta är ett kanonalternativ tycker vi. Vi kommer i så fall att titta på cuper även till sommaren men på hemmaplan. Kanske Gothia denna gång och någon till.. Tidpunkt kan vi välja tillsammans. Vi tänker att vi åker buss.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gabriel är nu anmäld till Eskilscupen 1-3 augusti.
Får föräldrar följa med?
Mvh Gabriels mamma.