söndag 23 juni 2013

Idag, Gothia och Eskil

Glöm inte match i em!! Samling 16.30 för.. Klicka här

Övriga som vill titta och vara med på foto till Mölndalsposten kan komma till Åby 2 och vara där kl 17!
Ta på er röda träningströjor så gör vi ett snyggt kort med en röd rad och ngn vit..

Inför Gothia;

Vi kommer att spela en träningsmatch söndagen 14/7 innan cupen mot Guldheden på eftermiddagen. Då kommer alla att spela så att vi får rulla igång så smått efter semestern. Återkommer med exakt tid och plats. Då går vi också igenom förutsättningarna för spel i cupen. Vi har ju en match per dag och 22 spelare. För planeringen utgår vi från att alla spelare kan alla tillfällen och räknar också med att vi hänger ihop på matcherna. Ev. tillkommer ngt samkväm under veckan. Om du är uttagen och får  förhinder någon av matchdagarna så löser vi självklart det på plats. Ni ska också ha med er id-handling! Det är storcup och Gothiaorganisationen vill inte ha med några överåriga.. ;-)

Mer om Gothia klicka här

Inför Eskil;

Spelschemat är inte klart. Vi räknar med samkväm och uppvärmande träning dagen tors 1 aug innan på hemmaplan. Sedan räknar vi med att vi åker på morgonen till Helsingborg fre 2 aug. Om vi skulle få en jättetidig match kan det bli aktuellt att dra ner torsdag kväll men då vet vi att det strular til sig för er föräldrar med boende och skjuts så vi utgår från att vi åker fredag morgon. Men håll koll på bloggen under juli!

Efter idag så tar vi tränings- och speluppehåll och ses igen 14/7!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Adam F har tidigare meddelat att han kommer hem från semester först på måndagen, passar bäst om han får spela match 2 alt match 3.
Marie

Alf sa...

Tjena, slutspelsschemat finns nu tillgängligt på Gothis hemsida.