lördag 6 oktober 2012

Stark cup i Kungälv!

Tre lag i elden samtidigt - vita eleganter på planen hela tiden. Det var en cup där de flesta lagen spelade rakt och långt och utnyttjade det faktum att cupen spelades utan offside.

Vi forstsatte att spela vårt svårare men utbildande spel och gjorde en genomgående stark cup.

Lag 3 tog sig ända till semifinal där Boråsgänget (?) Mariedal blev för svåra. Fram till det var laget lekfullt dominerande med tre starka vinster och en oavgjord i gruppspelet. Kvartsfinalen blev dramatisk, Mölndal ledde efter mycket starkt spel när det var en minut kvar av matchen. Då gjorde motståndarna mål på frispark. Då kunde det var lätt att deppa ihop, men matchen vanns på straff (ja straff för det blev bara en då straffläggningen var s.k. shootout).

Lag 1 föll i A-slutspelets kvartsfinal efter bra gruppspel (två vinster och en förlust). Spelet var genomgående bra och vi föll med flaggan i topp. Särskild eloge till William K och Joakim Bruhn (01)som "tvingades" till målvaktsspel - men som gjorde det med den äran! I det stundtals böljande spelet gladde killarna oss med ett bra anfallsspel med många avslut och ett snabbfotat försvarsspel.

Lag 2 startade med ett tungt gruppspel, helt utan poäng. Efteråt kan konstateras att gruppen var mycket svår. Som fågel Fenix reste sig killarna dock och spelade sig ända till B-slutspelsfinal där de ställdes mot Näset som vann i gruppspelet med inte mindre än 8-1...men Mölndalskillarna strukturerade om sig och stängde ner Näsets djupledspel och efter några matchavgörande TV-räddningar av Edvin slutade matchen 0-0 istället. Straffar väntade. Självklart vann vi även denna straffläggning och B-slutspelt gick till Mölndal!

Särskilt tack till våra 99:or och 01: or som stöttade oss. Ni gjorde kanoninsatser! Liksom vi övriga i 00-gänget! Gött. Några av killarna spelade också morgonens match, vilken slutade med knapp förlust mot Utbynäs (men en ganska klar spelmässigt seger). Totalt kunde dessa inkassera tre timmars matchspel idag...bra jobbat!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbat alla
/Markus

Alf.// sa...

Är detta rätt plats? http://goo.gl/maps/iryhZ
Ses vi 13.15? Vem leder gänget?
Alf.//