tisdag 2 augusti 2011

Träningen börjar..

Det har varit sommarlov även på vår blogg och så kommer det att vara ett tag till. När vi väl drar igång så blir det uppdateringar av anmälningar och matcher självklart. Fram tills dess så räknar vi med att alla spelare följer det sommarträningsprogram som gäller; bada, snorkla, simma, hoppa, dyk, surfa, spela strandfotboll, spela spontanfotboll, gå på fotboll (Borås Arena), spela tennis, spela beachvolley, golfa, minigolfa, spela kubb, köp mjukglass (fast bara en), kör pantgömme, cykla, sov över hos vänner, åk till Grekland, Spanien, Borås, England, Tyskland, Danmark, Skövde, Kroatien, USA, Nicaragua, cykla en gång till, jogga, trixa, fiska krabbor, besök släktingarna, sovmorna osv.. Kanske missade något i all hast där men har ni gjort andra aktiviteter så är det självklart ok. Förresten, skriv gärna en kommentar om vad ni har för er..


Träning ja, vi börjar med full skala lördag 13 aug! Då vill vi se alla på plats för sedan drar det igång direkt. Ev. får någon av oss tränare lite abstinens under veckan innan och vill träna tisdag eller torsdag men i så fall får ni en signal om det. Om inte, väl mött 13 augusti..

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan inte på lördag, säger Jesper

Anonym sa...

Jag kan inte heller på lördag. Gustav

Anonym sa...

Är bortrest, så jag kan inte komma på lördag, hälsar Jonathan

Anonym sa...

Oskar kommer inte i morgon

Alf.// sa...

Ni åker väl ned till Åby på tisdag efter träningen och heja på A-laget.

Anonym sa...

Hej!! I match schemat står det lördag den 21 ?? Men det är 20 på lördag, är matchen på lördag eller den21 på söndagen?? Åsa

Unknown sa...

Bra Åsa att du såg det.. Det är SÖNDAG som matchen är, datum rätt.. :-)