söndag 20 juni 2010

Och nya tag! Kalle kommer snart! Infoutskick 1


Lika bra att köra vidare;

Första infoutskicket inför Kalles Kaviar Cup;

länk till officiell cupsida


När;
Start eftermiddag 30 juni – 4 juli
Vi har första match vid 14-tiden onsdag. Sista lördag eftermiddag. OBS! Vi får stanna till söndag ändå eftersom det är ursprungsplanen och flera föräldrar har bokat boende till söndag. Om någon vill åka hem lördag kväll så går det självklart men vi kommer säkerligen ha roliga aktiviteter på kvällen.. ;-)

Var;

Vi kommer att bo och spela i Bovallstrand. Vi bor på en skola men vi vet ännu inte exakt var på skolan..

Mat;

Vi får frukost, lunch och middag varje dag MEN inte onsdag när vi kommer upp. Därför behöver barnen ha med sig matsäck upp!!

Hur spelar vi?
Sex eller sju matcher blir det. Vi siktar på att skifta lag som vanligt, ett lag spelar ihop en hel dag. För oss är det viktigt att hela tiden vara ett lag och därför vill vi undvika att ha två parallella lag hela resan.. Lottning och mer info om matcherna hittar ni här


Transport;

Vi åker bill eller lokalbuss upp på onsdag beroende på hur många föräldrar som kan skjutsa. Hem räknar vi med tillräckligt med bilar.. VI ber er därför fylla i frågeformuläret som ligger längre ner.

Packning;
Vi kommer återkomma med packningslista men tänk på att det blir sex matcher på några dagar så det kräver sina sockor.. Dessutom är det viktigt att redan nu planera för att sova på ett skolgolv, dvs, bra luftmadrass eller motsvarande behövs, det är många nätter..


Regler;
Självklart behöver vi ha ordning på torpet när vi reser tillsammans så länge. Vi kommer inte tillåta att några lever rövare och dricker läskeblask på morgonen exempelvis men det viktigaste är att vi kommer verka för att alla barnen hittar sin plats i det sociala samspelet, vi vill inte ha för många grupper i gruppen och vi kommer vara vaksamma på om någon känner sig utanför gruppen och i så fall agera. Mer om de mer praktiska reglerna kommer men räkna med restriktioner när det gäller godis och på tydliga nattrutiner.

Förbeställda Kalles Kaviar- T-shirts;
Jag skickar listan idag, det är 17-tröjor som beställs varav en i storlek xxl med Oslagbar på ryggen..

Beställda klubbprylar;
Enligt klubbens kanslist, Lennart så bör beställningen vara levererad innan vi åker. Om du inte betalat, gör det. Jag har ännu inte skickat pengarna till klubben utan de finns på vårt konto.
Viktigt formulär;
Vi vill gärna veta när ni föräldrar är uppe, vilka ni är och var ni finns. Dessutom alltså en liten önskan om transportstöd på onsdagen. Därför, fyll i så snart ni kan;

2 kommentarer:

Alf sa...

Alf kör upp på onsdag och tittar på första matchen. Jag har plats för Oswald ev. Ludwig och fem andra barn.
Sedan måste jag hem och jobba. Torsdag och fredag kanske vi kan komma upp och titta på någon match om det passar med arbetet. På lördagen är vi på plats men vi kanske tar med oss Oswald hem eftersom vi ska åka norröver på semester så fort som möjligt. Vi har en kort semester pga Gothia Cup. Alf.//

Alf sa...

En plats ytterligare är bokad hos mig. Fyra platser finns kvar upp till Cupen.