tisdag 13 april 2010

De e mycke nu!!

Nu händer det en hel del när det gäller våra fotbollspelande pojkar:

Vi spelar vår första match på tisdag 20/4. Samling på Åbyvallen 9, kl. 17.30 för det ena laget och 18.30 för det andra. Vilka pojkar som spelar i vilket lag läggas ut här på bloggen senast på fredag.


Ett medddelande från föreningen:
Hej Ledare och föräldrar till ”Enerbacksspelare”.

Vi börjar närma oss fotbollens utesäsong.
Förhoppningen är att kunna ”släppa på” spel och träning på Enerbacksplan med start v 16.
Förutsatt att planen torkar upp rejält till dess, så håll tummarna för sol och varma vindar.

Vi gör som vi brukar och går ”man ur huse” för att iordningsställa plan efter vinterns härjningar.
Ta med kratta, spade och ett härligt vårhumör söndagen den 18/4 kl. 10.00 så fixar vi tillsammans vad som skall göras på ett par timmar.


Arbetsdagen krockar delvis med vår sista träning i Balltorp, vilket innebär att vi ledare inte kan jobba på Enerbacken, därför hoppas vi på nn extra stor uppslutning från er föräldrar, så att P-00 är väl representerat.

Vi måste nu också ta upp definitiv anmälan till Kalles Kaviar cup. Anmälan sker genom att betala in 950 kr på konto, 6693 733 704 522. Glöm inte att ange namn på anmäld spelare. Senast den 25/4

Eftersom vi håller på att samla in pengar till den här cupen kommer en återbetalning av en del av anm.avgiften att ske. Hur mycket, får vi se när vi är klara med alla våra aktiviteter.
På tal om det, den 19/6 arrangerar vi en liten cup på Enerbacken. Vi kommer att bjuda in några föreningar och spela matcher hela dagen. Allt för att ha roligt, men också för att få in mer pengar till vår lagkassa. Självklart behöver vi hjälp av alla er föräldrar vid det här arrangemanget. Vi ledare har tagit oss friheten att
göra några arbetsgrupper inför den här cupen och vi har också satt upp en gruppansvarig per arbetsgrupp. Vi vill gärna träffa gruppansvariga på måndag den 19/4kl. 18.00 i klubbstugan Åby. Där kommer vi att presentera vårt förslag till arrangemanget och planera vidare. Du som är gruppansvarig kommer att bli kontaktad av någon av oss ledare de närmaste dagarna.

Detta var allt för nu, men håll utkik, det kommer mera.

Ledarna

gm Anders

Inga kommentarer: