tisdag 16 mars 2010

Finalförlust - strålande insats

Lag 3 tog sig till final, spelade oavgjort på full tid och föll snöpligt i "sudden". Vägen dit var en uppvisning i laganda och positiv fotboll. Först besgrandes IFK Fjärås med 1-0 i tät match där vi kunde avgjort tidigare. IFK Fjärås var ett starkt lag, men vi lyckades sätta så hög press att de första 10-min dominerades helt av Mölndal. Hallen kokade tack vare alla spelare och föräldrar som kommit för att stötta lag 3. I de sista fem minuterna sjönk vi ned något och fick en tuffare avslutning och Edvin i mål fick göra några avgörande räddningar! Någon sa till oss "ni hade 4 spelare i straffområdet vid anfall och 4 spelare i eget straffområde när ni försvarade er", det stämde bra.

I finalen ställdes vi mot Bergdalen (Borås)som chockade oss med ett snabbt ledningsmål. Efter en trevande inledning lyckades vi spela upp och oss kunde kvittera. Bergdalen tog dock ledningen igen och efter en grym kamp och riktigt starkt spel lyckades vi till slut kontra in 2-2 med mindre än minuten kvar att spela. Otroligt stark laginsats att hämta igen två underlägen! Hallen kokade igen! Det blev dags för "sudden" igen. Det flyt vi haft fram till denna stund tog tvärt slut och Bergdalen satte bollen efter bara några sekunder.

Vi ledare är glada över att i alla våra lag i minilirarcupen se att det vi vill se: spelare som vågar utmana sin motståndare, dribbla förbi och ofta väldigt välavvägt välja en passning. Vi ser fram emot 7-mannasäsongen!

1 kommentar:

Alf sa...

Kan bara instämma. När börjar träningarna? Nu på söndag?
Alf.//